İşte Beşiktaş'ın Son Adresi - Son Dakika
Spor

İşte Beşiktaş'ın Son Adresi

Son iki sezondur iç saha maçlarını farklı statlarda oynamak zorunda kalan Beşiktaş Yönetimi, yine İstanbul dışına çıkma kararı aldı.

09.04.2015 07:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son oynanan Başakşehir spor maçında, 7 bin biletin yarısının bile satılmaması nedeniyle hem maddi olarak zarar eden hem de takımın yeteri kadar tribün desteği alamayan siyah-beyazlı yönetim, rotasını Osmanlı Stadı’na çevirdi.

Önceki gün yapılan yönetim toplantısında bu durumu masaya yatıran Başkan Fikret Orman gibi bütün yöneticilerin de Ankara’da oynamalarının daha doğru olduğunu söyledikleri öğrenildi. Kasımpaşa ile oynanacak olan deplasman maçından sonra evinde Kardemir Karabükspor’u ağırlayacak olan Beşiktaş Yönetimi, şimdiden Osmanlıspor Yönetimi ile görüşerek stat için gerekli izinleri alacak.

Psikolog takviyesi

Beşiktaş Yönetimi, futbolcuların son dönemdeki yetersiz kalmalarının mental olduğunu düşündü ve oyuncuların psikolog ile desteklenmesi kararı çıktı. Bu doğrultuda, devre arasında takıma katılan ve daha çok alt yapı ile ilgilenen spor psikoloğu Ömer Ateş’ten destek alınacak. Ateş’ten, Ümraniye’de A takıma daha fazla mesai harcaması ve futbolcular ile ilgilenmesi istenecek.

Gökhan’ın yerine Kerim

Gökhan Töre’nin, Başakşehir maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi üzerine gözler Kerim Frei’ye çevrildi. Teknik Direktör Slaven Bilic’in uzun süredir ilk 11’de forma şansı bulamayan Kerim’i, Kasımpaşa ile gelecek hafta oynanacak maçta sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi. Genç oyuncuyla görüşen Hırvat hocanın, Hazır ol” talimatı verdiği aktarıldı.

Cenk’te yine sıkıntı var

Yoğun maç temposu nedeniyle sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Cenk Gönen’in dün MR’ı çekildi. Başakşehirspor maçında kaleyi Günay Güvenç’e emanet eden tecrübeli file bekçisinin, kasıklarından sıkıntı yaşadığı öğrenildi. Liglere verilen arayı fırsat bilen Beşiktaş Sağlık Heyeti’nin, bu oyuncuyu dinlendirerek tedavisini sürdüreceği öğrenildi.

Milliyet

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İşte Beşiktaş'ın Son Adresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement