Bruma: Şu Anda Sözleşme Konusu Gündemimde Değil - Son Dakika
Spor

Bruma: Şu Anda Sözleşme Konusu Gündemimde Değil

Sözleşmesi uzun zamandır konuşulan fakat bir türlü sonuçlanmayan ve Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Bruma, "Şu anda sözleşme söz konusu değil." dedi.

20.02.2017 18:30  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yeni teknik direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan Portekizli yıldız futbolcu Armindo Bruma, bu karar sebebiyle şaşkınlık yaşıyor.

KULÜBEDE OTURMAK İSTEMİYOR

Genç yıldızın, takımın yeni teknik patronu Tudor'a herhangi bir saygısızlıkta bulunmadığı ve Beşiktaş ile ligde oynayacakları derbide sahaya çıkmayı beklediği öğrenildi. Son günlerde moralinin bir hayli bozuk olduğu öğrenilen sarı-kırmızılı futbolcu, daha önce 4-5 teknik direktörle çalışmış ve herhangi bir problem yaşamamıştı. Antrenmanlarda ve maçlarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken genç futbolcu, yedek oturmayı kendisine dert edindi.

"AKLIMDA SÖZLEŞME YOK"

Takım içindeki arkadaşlarına saygı duyduğunu her fırsatta dile getiren Bruma, sözleşme yenilemediği için tavır aldığı ve bu nedenle sorun yaşadığı şeklinde çıkan haberlerden rahatsız oldu. Sadece oynayacağı maçlara konsantre olduğunu belirten Bruma, "Hiçbir yönetici ya da teknik direktörümüze saygısızlığım olmadı. Ayrıca ne Yasin'e, ne Sinan'a ne de diğer takım arkadaşlarıma saygısızlığım yok. Şu anda sözleşme konusu gündemimde değil. Sezon sonunda duruma bakacağız. Şu anda sadece düşündüğüm Beşiktaş maçında ilk 11'de oynamak." görüşünde.

(Ajansspor)

Bruma: Şu Anda Sözleşme Konusu Gündemimde Değil
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Bruma: Şu Anda Sözleşme Konusu Gündemimde Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement