Ronaldo'nun G.Saray Maçında Oynayıp Oynamayacağı Belirsiz - Son Dakika
Spor

Ronaldo'nun G.Saray Maçında Oynayıp Oynamayacağı Belirsiz

Ronaldo\'nun G.Saray Maçında Oynayıp Oynamayacağı Belirsiz

Almeria maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Cristiano Ronaldo'nun, Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağıyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

24.11.2013 23:00  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 27 Kasım Çarşamba akşamı oynanacak Real Madrid - Galatasaray maçı öncesinde Madrid cephesinde Portekizli Cristiano Ronaldo'nun sakatlığıyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

La Liga'nın 14. haftasında Real Madrid'in deplasmanda Almeria'yı 5-0 yendiği maçta sakatlanan Ronaldo'nun durumu ciddi olmasa da Galatasaray maçında oynaması şüpheli gözüküyor. Teknik direktör Carlo Ancelotti, Almeria maçında oynayan tüm futbolcuları bugün sadece cimnastik salonunda çalıştırırken, sağ ayak üst arka kasında çekme olan Ronaldo'nun da cimnastik salonunda kondisyon çalışıp, darbe aldığı bölgeye özel masaj yaptırdığı bildirildi.

"ÖNEMLİ BİR ŞEY DEĞİL"

İspanyol basını, ileride herhangi bir sorun yaşamamak için Real Madrid Kulübünün pazartesi günü Ronaldo'yu bir dizi sağlık testinden geçireceğini yazdı. Ronaldo, Almeira maç sonrasında gazetecilere, ''Önemli bir şey değil. Tedbir amaçlı oyundan çıkmak istedim.'' demişti.

Real Madrid, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın TSİ 12.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla başlayacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ronaldo'nun G.Saray Maçında Oynayıp Oynamayacağı Belirsiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement