İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray Maçı Kadrosu - Son Dakika
Spor

İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray Maçı Kadrosu

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yapacağı maçın 18 kişilik maç kadrosu belli oldu.

17.10.2014 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Ardından 3 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması üzerinde durdu. Çalışma, taktik ve bireysel uygulamalarla tamamlandı.

Nijerya Milli Takım forması giyen Emmanuel Emenike, öğle saatlerinde İstanbul'a geldikten sonra takıma katıldı. Emenike, akşam yapılan antrenmanın tamamında yer aldı. Sakatlıkları bulunan Mehmet Topuz ile Egemen Korkmaz ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Antrenman öncesinde tesislere gelen asbaşkanlardan İsfendiyar Zülfikari ile yönetim kurulu üyelerinden Hakan Dinçay, Yalçın Haker ve Selim Kosif, çalışmanın bir bölümünü takip etti.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.

18 kişilik kadro

Fenerbahçe'nin Galatasaray ile yapacağı maçın 18 kişilik maç kadrosu şöyle:

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Michal Kadlec, Bruno Alves, Serdar Kesimal, Selçuk Şahin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Alper Potuk, Diego Ribas, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Emmanuel Emenike.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray Maçı Kadrosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement