İşte Fenerbahçe'nin Transfer Listesi - Son Dakika
Spor

İşte Fenerbahçe'nin Transfer Listesi

İşte Fenerbahçe\'nin Transfer Listesi

Fenerbahçe, kale bölgesi dışında 3 isim daha transfer etmek istiyor.

01.07.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona yeni ve ses getiren bir kadroyla girmenin planlarını yapan Fenerbahçe bugüne kadar Simon Kjaer, Şener Özbayraklı ve Fernandao transferlerini açıkladı. Ancak Sarı lacivertliler transferde hız kesmeye niyetli görünmüyor.

OSPINA YERİNE RAMOS

Kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yabancı bir ismi kadrosuna katacak. Adı uzun süredir Fenerbahçe ile anılan Ospina defteri kapanmak üzere. Sarı lacivertlilerin listesinde artık ilk sırada Corinthians'ın 1.95'lik file bekçisi Cassio Ramos bulunuyor. 28 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda sona eriyor. Sarı lacivertli yönetim kaleci kararı konusunda aceleci davranmamak istiyor.

NANI'DE SONA DOĞRU

Tatilini sürdüren Nani'den haber bekleyen Fenerbahçe, bu transferi hafta sonuna doğru netleştirmenin hazırlıklarını yapıyor. Portekizli oyuncu hala listenin zirvesinde.

ARIANO OLMAZSA LIORENTE

Forvet transferi içinse öne çıkan iki aday var. Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano ve Juventus'un İspanyol forveti Fernando Llorente Sarı lacivertlilerin radarındaki isimler. Luiz Adriano'ya Arap Yarımadası'ndan yüksek ücretli teklifler gelmesine rağmen, Brezilyalı oyuncu bu teklifleri reddetmişti. Adriano ile Milan da ilgileniyor. Llorente de Milan ve Tottenham kulüplerinin transfer listesinde bulunuyor. Yönetim bu iki isimden birini kadroya katabilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

İLLE DE OZAN

Yerli transferinde ise gündemde öne çıkan tek isim Ozan Tufan. Bursaspor ile yapılan görüşmelerde henüz mütabakat sağlanamazken, Bursaspor kulübünün milli oyuncunun bonservisinde indirim yapması halinde bu transfer gerçekleşecek.Sarı lacivertliler orta sahanın merkezinde bir transfer daha yapmak istiyor. Teknik direktör Vitor Pereira yönetimle yaptığı görüşmelerde transferlerin Şampiyonlar Ligi maçlarına hazır hale gelecek şekilde yapılmasını istiyor.

Kaynak: Ntvspor

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor İşte Fenerbahçe'nin Transfer Listesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • OSMAN YILMAZ: Ozan tofanı galatasarayın almasını istiyorum 0 0 Yanıtla

Advertisement