Juventus'un Telles Teklifi Galatasaray'ı Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Juventus'un Telles Teklifi Galatasaray'ı Kızdırdı

Galatasaray, 6 milyon 150 bin Euro'ya transfer ettiği Telles'i satın almak için 5.5 milyon Euro öneren Juventus'un teklifini beğenmeyerek kabul etmedi.

20.12.2014 08:57  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalyan devi Juventus öyle bir transfer teklifi verdi ki, Galatasaray 1 dakika bile düşünmeden 'Hayır' yanıtını verdi… Sarı kırmızılı yönetim, İtalyanların Alex Telles için yaptığı teklifi hiç üzerinde durmadan olumsuz yanıt verdi.

GALATASARAY, DÜŞÜNMEDEN "HAYIR" DEDİ

Hürriyet'in haberine göre; Juventus'un scoutları, tam 9 aydır Telles'i izliyordu. Mart ayıdan bu yana Brezilyalı sol bek için scoutların verdiği olumlu rapor sonrasında; teknik direktör Allegri'nin de Telles için kanatlardan çok iyi orta kesebilen bir bek' olduğunu dile getirmesi üzerine Juventus resmi teklifini yaptı. Ancak İtalyanların transfer paketi, G. Saray'ın bu konuyu gündeme dahi almadan hayır demesine neden oldu.

İŞTE JUVE'NİN TEKLİFİ

-Buna göre Juventus, Telles'i 1.5 yılı kiralık olmak üzere satın alma opsiyonu ile kadrosuna katmak istedi.

-İtalyanlar, Mayıs 2016'ya kadar Telles'i kiralamak için G.Saray'a 500 bin Euro önerdi.

Özellikle bu rakam komik bulunurken, Juve'nin Telles için 2016'daki bonservis bedeli teklifi ise 5.5 milyon Euro olduğu ortaya çıktı.

Ocak 2014'de Telles'i 6 milyon 150 bin Euro bonservis bedeli karşılığında alan Galatasaray Yönetimi ise bu teklifi üzerinde durmadan reddetti.

Alex Telles'in Galatasaray için önemli bir futbolcu olduğunun da altını çizen yönetim, 4. yıldız yarışında sarı kırmızılı takımın önemli bir futbolcusuna sunulan teklifi yetersiz olarak değerlendirip üzerinde düşünmedi.

YENİ TEKLİF GELEBİLİR

Juventus'un 1.5 yıl için 500 bin Euro kiralama bedeli Galatasaray Yönetimi tarafından komik bulunurken, İtalyanların tam 9 aydır takip ettiği Brezilyalı sol bek için teklifini yükseltmesi halinde planlar değişebilir. Avrupa'da birçok kulüp tarafından takip edilen Telles'i 6 milyon 150 bin Euro'ya alan G.Saray'ın ancak 7-8 milyon Euro'luk teklifi gündemine alabileceği konuşuluyor.

Juventus\'un Telles Teklifi Galatasaray\'ı Kızdırdı
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Juventus'un Telles Teklifi Galatasaray'ı Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement