Mutlu Kaya'nın Saldırıdan Önce Katıldığı Düğündeki Videosu Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Mutlu Kaya'nın Saldırıdan Önce Katıldığı Düğündeki Videosu Ortaya Çıktı

Mutlu Kaya\'nın Saldırıdan Önce Katıldığı Düğündeki Videosu Ortaya Çıktı

Diyarbakır'da evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın, saldırıya uğramadan çok kısa süre önce katıldığı bir düğündeki görüntüleri ortaya çıktı.

25.05.2015 12:30  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fox Tv'de yayınlanan 'Sesi Çok Güzel' adlı yarışmaya katılarak sesini duyuran 19 yaşındaki Kaya'nın, ailesiyle katıldığı düğünde oldukça keyifli olduğu ve bol bol halay çektiği görülüyor.

İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesi veren Mutlu Kaya'nın uyandırılma süreci devam ediyor. Hastane bahçesinden bir an olsun ayrılmayan ailesi ve yakınlarının genç kız için umutlu bekleyişi yedinci günde de devam ederken, Kaya'nın hastaneden taburcu olmasına kadar geçen süre içerisinde 6 ay süreli ile tedbir amaçlı koruma kararı altına alındığı öğrenildi.
Öte yandan Mutlu Kaya'nın, saldırıya uğramadan çok kısa süre önce katıldığı bir düğündeki görüntüleri ortaya çıktı. 19 yaşındaki Kaya'nın, ailesiyle katıldığı düğünde oldukça keyifli olduğu ve bol bol halay çektiği görülüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mutlu Kaya'nın Saldırıdan Önce Katıldığı Düğündeki Videosu Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu
    15:03 Tokat'ın Bağtaşı köyü yeniden belde statüsüne kavuştu

    Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Bağtaşı köyü, yürütülen hukuki süreç sonucunda yeniden belde olma kararı aldı. Nüfusunun az olması nedeniyle 2014'te belde statüsünü kaybeden Bağtaşı, köye dönüştürülmüştü. Ancak köy muhtarı Mustafa Karadağ'ın başlattığı hukuki süreç sonucunda mahkeme, Bağtaşı köyünün belde statüsünün korunması yönünde karar verdi. Yeniden belde statüsüne kavuşan Bağtaşı'da geçici belediye başkanı olarak Almus Kaymakamı Emre Çömen görevlendirildi. Belde belediye başkanlığı için seçim süreci ise daha sonra belirlenecek.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz
    15:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bursa ile bağlarımızı güçlendiriyoruz

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Bursa'nın tarihi ve ekonomik önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı'na Bursa ile hazırlandıklarını belirtti. Erdoğan, Bursa'nın emeğin, alın terinin, üretimin şehri olduğunu ifade etti.

  • A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı
    15:02 A Milli Kadın Futbol Takımı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu açıklandı

    A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynayacağı İsviçre ve Macaristan maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.

  • Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu
    14:59 Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz ceset bulundu

    Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Dutlimanı bölgesinde denizin üzerinde ceset gören bir vatandaşın haber vermesi üzerine, Marmara Denizi'nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Cesedin önceki günlerde batan bir geminin mürettebatına ait olabileceği iddia ediliyor. Cenaze Bursa Adli Tıp Merkezi'ne kaldırılırken soruşturma devam ediyor.

  • Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı
    14:59 Çorum'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpıştığı kazada 15'i öğrenci 16 kişi yaralandı

    Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, Şükriye Ç. idaresindeki otomobil ile öğrenci servis minibüsü çarpıştı. Kazada, 15'i öğrenci olmak üzere toplam 16 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulundu
    14:58 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e suç duyurusunda bulundu

    15 Temmuz Derneği üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 15 Temmuz gazi ve şehitlerine yönelik hakaret içeren sözlerini gerekçe göstererek suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesinde, Özel'in şehitlerin hatırasına hakaret ettiği ve halkın değerlerini aşağıladığı belirtildi. Dernek, 15 Temmuz kahramanlarına dil uzatmanın kabul edilemez olduğunu vurgulayarak, şehit ailelerine ve gazilere yapılan hakaretleri reddettiğini kamuoyuna duyurdu.

  • Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu
    14:58 Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, gençlerle buluştu

    Alper Gezeravcı, Uşak Üniversitesi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'nda Türkiye Milli Uzay Programı ve insanlı ilk uzay misyonunu anlattı. Gezeravcı, gençlere başarıya giden yolda karşılaşacakları engellere karşı dirençli olmalarını ve hedeflerine odaklanmalarını tavsiye etti. Ayrıca, uzayda gerçekleştirdikleri özgün deneylerle Türkiye'nin gurur duyulacak bir görevi tamamladığını belirtti.

  • Beyoğlu'nda Tezgahta Duran Adam Silahlı Saldırıya Uğradı
    14:58 Beyoğlu'nda Tezgahta Duran Adam Silahlı Saldırıya Uğradı

    Beyoğlu'nda halk pazarında tezgahta duran bir adam silahlı saldırıya uğradı. Cinayet anı kameralara yansırken, ağır yaralı adam hastanede hayatını kaybetti. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan saldırganın, 5 yıl önce öldürdüğü adamın, sahibi olduğu markette kendisini aşağıladığı için kin beslediği ve bu yüzden öldürdüğü ortaya çıktı.

  • Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.
    14:54 Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.

    Yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi.


Advertisement