İşte 'O Maçların' Hakem ve Gözlemci Raporları (3) - Son Dakika
Güncel

İşte 'O Maçların' Hakem ve Gözlemci Raporları (3)

Doğan Haber Ajansı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından bozulan 31 sanığın yargılandığı birleşik dava dosyasına giren "o maçların" hakem ve gözlemci raporlarını açıklıyor.

08.07.2015 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan  Haber Ajansı, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılandığı dava ile haklarındaki hükümler Yargıtay tarafından bozulan 31 sanığın yargılandığı birleşik dava dosyasına giren "o maçların" hakem ve gözlemci raporlarını açıklıyor.

Futbolda Şike" dava dosyasına giren TFF gözlemci raporuna göre maçın hakemi Cüneyt Çakır için "çok zor", onun yardımcıları için ise "normal seviye" olarak değerlendirilen maçta 6 gol, 38 ihtar, 1 de ihraç kararının olduğu belirtiliyor.

ÇAKIR İÇİN "ÇOK ZOR" YARDIMCILARI İÇİN "KOLAY" MAÇ

Gözlemci misafir takımın iddiasız, ev sahibi takımın da şampiyonluk peşinde olduğunu belirttikten sonra Cüneyt Çakır için maçın zorluk derecesinin yüksekliğinin altını çizdi ve şöyle dedi, "Hakem birçok zor durum ve pozisyonda karar vermek zorunda kaldı. 3 penaltı, 1 ihraç ve 6 gol kararı verdi. Yardımcı hakemler zorlayıcı pozisyonla çok az karşılaştılar. Bu nedenle maç hakem için çok zor, diğerleri için normal seviyedeydi." Maçın 4 hakemi kendileri için farklı zorluk derecesindeki maçta karar ve yorumlarından ötürü şu puanları aldı.

Cüneyt Çakır : 7,9 - Bahattin Duran : 8,4 - Mustafa Emre Eyisoy : 8,4 - 4.Hakem Mürvet Sezer : 8,0

"ANKARAGÜCÜ KALECİSİNİN ATILMASI YANLIŞ KARAR"

Orta hakem Çakır'ın maç kontrolü, faul kararlarındaki doğruluk, isabetli 3 penaltı kararıyla övüldüğü maçta tek olumsuz yorum ve kararın maçın 28. dakikada geldiği belirtildi. Rapora göre Çakır bu dakikada Fenerbahçe'nin girdiği pozisyonu "bariz gol şansı" olarak değerlendirip Ankaragücü kalecisinin oyundan atması yanlıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşte 'O Maçların' Hakem ve Gözlemci Raporları (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement