İşte Şanlıurfaspor'un toplam borcu - Son Dakika
Güncel

İşte Şanlıurfaspor'un toplam borcu

İşte Şanlıurfaspor\'un toplam borcu

Şanlıurfaspor kulübü düzenlediği basın toplantısında kulübün bütçesini ve borcunu açıkladı. Şanlıurfaspor'un şuan itibari ile 36 milyon 426 TL borcu var.

25.09.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor Kulüp başkanı İsmail Bağıban ve yönetim kurulundan 2. Başkan Emin Yetim, Ahmet Ekinci, Futbol şube sorumluları Mehmet Giray Küçük, Mehmet Büyükfırat, Transfer komitesinden sorumlu yönetici İbrahim Demirkan'ın katıldığı basın toplantısında Başkan Bağıban, Kulübün bütçesini şeffaf bir şekilde açıkladı. Bağıban, Bundan sonra kulübün tüm harcamalarını açık ve net bir şekilde kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ederken, 3 aylık periyotlar şeklinde ise resmi internet sitesinde yayınlanacağını belirtti. İsmail Bağıban, tesislerde düzenlediği toplantıda Şanlıurfaspor'a daimi gelir sağlandığını da hatırlatarak, gelir için sanayi tarafında bir petrol bulunduğunu ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını ve kiralamanın 25 yılı kapsayacağını ifade etti.

36 MİLYON 426 LİRA BORÇ VAR
Şanlıurfaspor'un borçlarını azaltmak için mücadele ettiklerini vurgulayan Başkan Bağıban, "Amacımız sportif başarının yanı sıra kulübün borçlarını da peyder pey azaltmak olacaktır. Yönetim kurulumuz ile birlikte bunun mücadelesini veriyoruz. Devre arası iş bankasına olan borcumuz bitecek ve TFF'nin kulübümüzden kestiği para da sona erecek." dedi. Sinevizyon gösterisi ile kulübün tüm gelir ve giderlerini basın mensupları ile paylaşan Başkan Bağıban, şuan itibari ile kulübün 36 milyon 426 lira 50 kuruş borcu olduğunu açıkladı.

YÖNETİMİN BAĞIŞI: 1 MİLYON 550 BİN TL
23 milyon 114 TL eski yönetime ait borç olduğunu kaydeden Bağıban, yönetim tarafından bağış olarak verilen bedelin 1 milyon 550 bin TL, yönetim tarafından borç olarak verilen bedelin 2 milyon 166 bin 112 TL, yeni transferlere yapılan ödemelerin 1 milyon 950 bin 436 TL, Teknik heyete 500 bin TL, lisansa engel eski futbolculara ödemelerin 3 milyon 326 bin 39 TL, Boluspor kulübüne 900 bin TL, bu sezon ödenen primlerin 153 bin TL, konaklama, kamp ve deplasman giderlerinin 308 bin TL olduğunu söyledi.

ESKİ YÖNETİME BORÇ: 23 MİLYON 114 BİN TL
Bağıban, bu sezon kulübün 7 milyon 979 bin lira gelirinin olduğu kaydederken, eski yönetime olan borçların 23 milyon 114 bin TL olduğunu ifade etti. Bütçeyi, gelir ve gideri açık bir şekilde kamuoyu ile paylaşan Başkan Bağıban daha sonra soru cevap şeklinde basın toplantısına devam etti. (Kaynak: Gazate İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İşte Şanlıurfaspor'un toplam borcu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement