İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma - Son Dakika
Güncel

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Okulun hazırladığı İstiklal marşı klibi Dinar Fatih Orta Okulu Müdürü Murat Nail Üner'in açıklamaları Afyonkarahisar'dan güvenlik güçlerine destek videosu Afyonkarahisar'da Fatih Orta Okulu öğrencileri İstiklal Marşı'nı okudukları videoyu, destek amacıyla Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi Dinar ilçesinde Fatih Orta Okulu öğrencileri, şehrin tarihi yerlerinde İstiklal Marşı'nı okudukları videoyu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi.

12.03.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Okulun hazırladığı İstiklal marşı klibi

Dinar Fatih Orta Okulu Müdürü Murat Nail Üner'in açıklamaları Afyonkarahisar'dan güvenlik güçlerine destek videosu

Afyonkarahisar'da Fatih Orta Okulu öğrencileri İstiklal Marşı'nı okudukları videoyu, destek amacıyla Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi

Dinar ilçesinde Fatih Orta Okulu öğrencileri, şehrin tarihi yerlerinde İstiklal Marşı'nı okudukları videoyu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sur ilçesinde görev yapan güvenlik güçlerine gönderdi.

Dinar Fatih Orta Okulu Müdürü Murat Nail Üner, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatih Orta Okulu Proje Ekibi'nin 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla "İstikbalimizin Dilinden Mısra Mısra Destan" isimli proje hazırladıklarını söyledi.

Proje kapsamında öğrencilerin okul önü ve ilçenin tarihi mekanlarında İstiklal Marşı'nı okuyarak video çektiklerini belirten Üner, şöyle devam etti:

"Mehmet Akif Ersoy bir şair olmasının yanında derin bir mütefekkiridir. Milli mücadele döneminde halkı ayrıştırmadan, hiçbir siyasi görüşe herhangi bir iltimas tanımadan herkesi bir araya toplamış ve bu mücadelenin birlik olarak kazanabileceğini savunmuştur. Biz de bu düşünceden yola çıkarak Sur, Cizre ve Silopi'de kahramanca mücadele eden askerlerimize, polislerimize manevi destek amaçlı, İstiklal Marşımızı 41 ayrı öğrenciye okutarak video haline getirdik. Tüm okullarda bulunan öğrencileri bu projeye dahil ettik. Videoyu CD'ye aktarıp, kısa bir notla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Kurmay Başkanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Sur İlçe Jandarma Komutanlığı'na gönderdik."

İstiklal Marşı\'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy\'u Anma
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement