İstiklal Marşının 94'üncü Yılına Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Yerel

İstiklal Marşının 94'üncü Yılına Coşkulu Kutlama

İstiklal Marşının 94\'üncü Yılına Coşkulu Kutlama

İstiklal Marşının kabul edilişinin 94’üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü İzmir’in Urla ilçesinde düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutlandı.

12.03.2015 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Marşının kabul edilişinin 94'üncü yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü İzmir'in Urla ilçesinde düzenlenen törenle coşkulu bir şekilde kutlandı.

Urla Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu programı Yılay Hakan Çeken Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hazırladı. Programa Kaymakam Murat Sefa Demiryürek, Belediye Başkanı Sibel Uyar, Cumhuriyet Başsavcısı Utku Salih Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldılar.

Hakan Çeken Kültür Merkezi'nde düzenlenen program, Fizik öğretmeni Üzeyir Güler'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı. öğrencilerin 'Zulmü Alkışlayamam' ve 'Bayrağım' isimli Mehmet Akif Ersoy şiirlerini seslendirmelerinin ardından, müzik öğrenmeni Filiz Yurdakul'un 'Bayrağımız ve Milli Marşımız' ile ilgili yaptığı sunumla program devam etti.

Programda, öğretmenlerin ve öğrencilerin İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını seslendirilmesi coşku dolu dakikaların yaşanmasını sağladı. Ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereye giren öğrencilerin ödüllerini Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Garnizon Komutanı Albay Sezgin Erdoğan ve Belediye Başkanı Sibel Uyar takdim ettiler. Program, okul sergisinin gezilmesi ile son buldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal Marşının 94'üncü Yılına Coşkulu Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement