İstikrarın Adı Mehmet Yakan - Son Dakika
Yerel

İstikrarın Adı Mehmet Yakan

İstikrarın Adı Mehmet Yakan

Kağıtspor Kulüp Başkanı İslam Yücel, Avrupa oyunlarında bronz madalya kazanan milli karateci Mehmet Yakan’ı tebrik etti.

25.06.2015 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kağıtspor Kulüp Başkanı İslam Yücel, Avrupa oyunlarında bronz madalya kazanan milli karateci Mehmet Yakan'ı tebrik etti.

Kata dalında Türkiye'ye uluslararası arenada ilk madalyaları kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un milli karatecisi Mehmet Yakan, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılan 1. Avrupa Oyunları'nda bronz madalya kazanarak bir ilke daha imza atmıştı Dünya ikincisi Fransız Minh Dack'ı 4-1 yenerek üçüncü olan milli sporcumuz kazandığı bronz madalyanın ardından yurda döndü. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı İslam Yücel'i ziyaret eden milli sporcu Mehmet Yakan Bakü'de yaşadıklarını anlattı.

Kulüp olarak verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini ileten milli sporcu Mehmet Yakan, "Avrupa oyunları gerçekten zorluydu. Hedefim şampiyonluktu. Talihsizlikler sonucu finali kaçırdım. Ama olsun önümüzde Avrupa ile Dünya şampiyonları var. Şimdi hedeflerim belli kısa bir dinlenmenin ardından çalışmalarıma kaldığım yerden başlayacağım. Bize her zaman destek olan Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na yöneticilerimize ve antrenörlerimize verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Mehmet Yakan'ın Karate Kata da artık bir marka olduğu ifade eden Kulüp Başkanı İslam Yücel, "Mehmet ve Tuba milli takımımızın ve kulübümüzün önemli sporcuları, Tuba'da talihsizlikler sonucu Avrupa oyunlarında derece yapamadan elendi. Şampiyon sporcumuz Tuba'dan yeni dereceler bekliyoruz. Mehmet, Avrupa oyunlarında dereceyle dönen tek sporcumuz oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Kata da artık Mehmet Yakan bir marka isim haline geldi. Mehmet'ten önümüzdeki dönemlerde de yeni şampiyonlarda güzel haberler alacağız "dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstikrarın Adı Mehmet Yakan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement