İşyerine Astığı Pankartla Teröre Tepki Gösterdi - Son Dakika
Güncel

İşyerine Astığı Pankartla Teröre Tepki Gösterdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İşy erine asılan teröre tepki pankartı İşyeri sahibi Ali Osman Uğur ile röportaj İşyerine astığı pankartla teröre tepki gösterdi Sandıklı'da lokanta işleten 46 yaşındaki Ali Osman Uğur, iş yerinin duvarına astığı pankartla son zamanlarda artan terör olaylarına tepki gösterdi.

15.06.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İşy erine asılan teröre tepki pankartı

İşyeri sahibi Ali Osman Uğur ile röportaj İşyerine astığı pankartla teröre tepki gösterdi

Sandıklı'da lokanta işleten 46 yaşındaki Ali Osman Uğur, iş yerinin duvarına astığı pankartla son zamanlarda artan terör olaylarına tepki gösterdi.

İşyerinin duvarına astığı pankartta, "Size kucak açan bir ülkenin bayrağını indirecek kadar alçak, askerini sırtından vuracak kadar kahpe, etek giyecek kadar şerefsizsiniz" yazılı pankartla son zamanlarda artan terör olaylarını lanetlemek için astığını belirten Uğur, herkesin daha duyarlı olması gereken günler yaşadığını belirtti.

"Herkese kucak açan bir ülkenin bayrağına göz dikecek kadar alçak insanların, vatanımızda yeri yoktur." diyen Uğur, şunları anlattı:

"Türk, Kürt kardeştir. Kürt kardeşlerimiz kesinlikle üstüne alınmasın, ben bunu terör örgütüne tepki göstermek için astım. Bu vatan bizim, biz askerimizi, polisimizi, devletimizi seviyoruz. Biz hep kardeşiz. Kürt'ü, Türk'ü aynı. İnşallah bu astığım pankartla gerekli mesaj gider. Bu arada bugün jandarmamızın kuruluş yıl dönümü, bu münasebetle jandarmamıza bugün burada iftar yemeği ikramımız var."

İşyerine Astığı Pankartla Teröre Tepki Gösterdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İşyerine Astığı Pankartla Teröre Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement