İtalyan Basını: Pato Fenerbahçe'ye Gidebilir - Son Dakika
Spor

İtalyan Basını: Pato Fenerbahçe'ye Gidebilir

İtalyan Basını: Pato Fenerbahçe\'ye Gidebilir

İtalyan basını, Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldız Pato için Inter'le çekiştiğini ve transferin gerçekleşebileceğini yazdı.

20.07.2014 15:27  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diego'nun imzasıyla transferi kapattığını açıklayan Fenerbahçe hakkında İtalya'dan gelen iddia sarı lacivertli taraftarları heyecanlandıracak cinsten.

PATO MU GELİYOR?

Pierre Webo, Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin Afrika Kupası nedeniyle sezon içerisindeki Karabük ve Kasımpaşa deplasmanlarının yanı sıra iç sahadaki Trabzonspor maçını da kaçıracak olmaları nedeniyle forvet arayışında olan Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcü Alexandre Pato ile ilgilendiği iddia edildi.

F.BAHÇE INTER'LE ÇEKİŞİYOR

İtalyan basınında yer alan haberlerde golcü futboluyu Inter'ın de istediği belirtilirken, İtalyan devinin bu transferdeki tek rakibinin Fenerbahçe olduğu ifade edildi.

Genç yaşta transfer olduğu Milan'da 150 maçta 63 kez fileleri sarsan Pato, yaşadığı sakatlıklar ve özel hayatı gibi nedenlerle Milan'dan ayrımış ve 2013 yılında 15 milyon Euro karşılığında Corinthians'a transfer olmuştu.

MİLLİ TAKIM KADROSUNA ALINMADI

Brezilya kulübünde taraftarlarla yıldızı barışmayan yıldız futbolcu son olarak Sao Paulo'ya kiralanmıştı. Sao Paulo'nun oynadığı son iki maçta yalnızca 24 dakika sahada kalabilen Pato, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda da milli takım kadrosuna dahil edilmemişti.

Fenerbahçe'nin Webo'nun satılması halinde Pato için Cristian Baroni'nin de takasta kullanılacağı bir teklif yapabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İtalyan Basını: Pato Fenerbahçe'ye Gidebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Selektör yapanların cezası iptal edildi
    21:10 Selektör yapanların cezası iptal edildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selektör ile radar uyarısı yapan sürücülere verilen cezaların iptal edildiğini açıkladı. Bayram yoğunluğu nedeniyle yapılan denetimlerde aşırı hızın önemli bir sorun olduğunu belirten Bakan Yerlikaya, vatandaşlara selektör yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi
    21:08 Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, TFF seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasını önerdi

    Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, bugün yapılan toplantıda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinin haziran ayı başında yapılmasının uygun olduğunu belirtti. Koç, TFF'nin seçimi öne almaması durumunda yeterli imza sayısının birkaç gün içinde tamamlanacağını söyledi. Kulüpler Birliği Vakfı, seçim tarihinin değiştirilmesini tek gündem maddesi olarak görüyor ve seçimin en kısa sürede yapılması gerektiğini vurguluyor.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı
    20:58 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başladı

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Trabzonspor maçının ardından 3 gün izin yapan takım, antrenmanla maçın hazırlıklarına devam etti. Maç 22 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'de BG Grup 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

  • Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı
    20:30 Doruk Erolçevik, Eskrim Dünya Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

    Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Doruk Erolçevik, Mısırlı rakibi Eslam Osama'yı yenerek dünya şampiyonu oldu. Erolçevik, erkekler epede ilk dünya derecesini elde ederek Türk eskrim tarihinde bir ilke imza attı. Şampiyonluk madalyasını T.C. Suudi Arabistan Krallığı Büyükelçisi Prof. Dr. Emrullah İşler'in elinden aldı.

  • Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı
    20:24 Zeytinburnu'nda Silahlı Kavga: Bir Kişi Yaralandı

    Zeytinburnu'nda iki esnaf arasında çıkan tartışmayı ayırmaya çalışan bir kişi, tabanca ile vurularak yaralandı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tartışma sonucunda ateş açan saldırgan gözaltına alınırken, yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı.

  • A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti
    20:14 A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti

    A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Corendon Alanyaspor'u ziyaret etti. Montella, antrenman öncesinde kulüp başkanı ve teknik direktörle bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretin ardından futbolcularla bir araya gelen Montella, başarı diledi.


Advertisement