İtfaiye Aracı Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İtfaiye Aracı Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

İtfaiye Aracı Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye aracı bakım ve tamirat için İstanbul’a götürülürken yolda kaza yaptı.

28.09.2014 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait itfaiye aracı bakım ve tamirat için İstanbul'a götürülürken yolda kaza yaptı. Kazada 1 itfaiye görevlisi hayatını kaybetti, 1 görevli ise ağır yaralandı.

Kaza, Sivas'ın Gürün ilçe çıkışında meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesine ait araç bakım ve tamirat için İstanbul'daki servisine götürülürken, aracın yoldan çıkarak devrildiği bildirildi. Kazada İtfaiye Kademe Sorumlusu Orhan Çobanoğlu ile itfaiye şoförü Bilal Kılavuz ağır yaralandı. Yaralılar jandarma ekiplerince çıkartılarak ambulans ile Darende Devlet Hastanesi'ne ardından da Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildiler.

Yaralılardan Orhan Çobanoğlu (50) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, durumu ağır olan Bilal Kılavuz ise ameliyata alındı.

Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar ile itfaiye görevlileri Turgut Özal Tıp Merkezi'ne akın attılar. Orhan Çobanoğlu'nun vefat haberi üzerine itfaiye görevlileri ve yakınları gözyaşlarını tutamadılar.

Bakıma götürülen araç için İstanbul'dan servis ekibi geldiği ancak, tamirat yapılamayınca aracın İstanbul'a götürülmek istendiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiye Aracı Kaza Yaptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ilhan yanık: bilal abi dayan be abi. sen güçlü bir insansın. ha gayret be abi. Allah senin yar ve yardıncın olsun. . . 5 0 Yanıtla
  • hanife: ABİM DAYAN Bİ ACI DAHA YAŞATMA BİZLERE. ALLAH SENİ ÇOCKLARINA BİZLERE BAĞIŞLASIN. DUALARIMIZ SENİNLE 3 0 Yanıtla
  • Mehmet özer: Bilal bu kazayı atlatacaktır inanıyorum , çünkü okadar temiz kalpli , okadar saygılı okadar dürüst bir insanki mutlaka bunların bir karşılığı olmalı dua ediyoruz inşallah kurtulacaktır. . . . 1 0 Yanıtla

Advertisement