İtfaiye Teşkilatı 300 Yaşında - Son Dakika
Yerel

İtfaiye Teşkilatı 300 Yaşında

İtfaiye Teşkilatı 300 Yaşında

İtfaiye Müdürü İbrahim Alaçam ve beraberindeki personel İtfaiye teşkilatının 300’üncü yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu’yu makamında ziyaret etti.

30.09.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtfaiye Müdürü İbrahim Alaçam ve beraberindeki personel İtfaiye teşkilatının 300'üncü yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Mahir Kuzucu'yu makamında ziyaret etti.

2014 yılı içerisinde müdahale ettikleri vakaları Başkan Yardımcısı Kuzucu'ya aktaran Alaçam, sorumluluk alanının Sivas merkez ve merkeze bağlı köyler olduğunu ifade etti.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuzucu ise, can ve mal kaybını önlemek amacıyla 7 gün 24 saat fedakarca çalışan itfaiye erlerine teşekkür ederek, "Yangın değil, bilinçsizlik ve dikkatsizlik insanlarımıza zarar veriyor" şeklinde konuştu.

Ziyarette hafta boyunca düzenlenen faaliyetler hakkında bilgiler veren Kuzucu, Kongre Müzesi Bahçesi'nde yangın, doğal afet ve kazalarda itfaiyenin olaylara nasıl müdahale ettiği ve hangi ekipmanları kullandığını anlatan bir sergi açıldığını söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtfaiye Teşkilatı 300 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement