İtfaiyeden Papağan Yakalama Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İtfaiyeden Papağan Yakalama Operasyonu

İtfaiyeden Papağan Yakalama Operasyonu

Antalya'nın Serik ilçesinde sahibinin kafesinden çıkardığı papağan kaçınca itfaiye ekipleri seferber oldu.

08.12.2014 17:11  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Serik İlçesi'nde sahibinin kafesinden çıkardığı papağan kaçtı. 4 saatlik arama sonunda palmiye ağacında bulunan papağan, yakalanarak sahibine teslim edildi.

Serik'e bağlı Belek Mahallesi'nde oturan Engin Kıraç, Ara cinsi 'Sultan' adlı papağanını saat 11.00 sıralarında hava alması için kafesinden çıkardı. Bu sırada papağan uçarak gözden kayboldu. Arkadaşlarıyla birlikte oturduğu sitenin çevresinde papağanını arayan Engin Kıraç, 4 saatlik arama sonunda papağanı birkaç kilometre uzaklıkta bir sitenin bahçesindeki palmiye ağacı üzerinde buldu.

Engin Kıraç, durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, papağan için çalışma başlattı. İtfaiye aracının merdivenine çıkarak papağanın bulunduğu ağaca yaklaşan bir itfaiye eri, hayvanı almaya çalıştı. Bu sırada uçan papağan, çevredeki bir apartmanın merdiven boşluğuna kondu. Bir vatandaş tarafından yakalanan papağan sahibine teslim edildi.

Engin Kıraç, 2 yıldır evde beslediği papağanını 'hava alsın' diye kafesten çıkardığını belirtirken, Bir anda uçtu, yaklaşık 4 saat boyunca Belek'te aradım. Oturduğumuz siteden yaklaşık 6 kilometre mesafede bir sitenin içerisinde palmiye ağaçlarının üzerinde olduğunu görünce hemen itfaiyeye haber verdim dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İtfaiyeden Papağan Yakalama Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement