İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması 10 Yaşında! - Son Dakika
Güncel

İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması 10 Yaşında!

İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen Hakan Akkaya İmzali Özel Sunumu ile 10. İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması gerçekleşti.

23.10.2015 09:09  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bengü, Siren Ertan, İvana Sert, Cengiz Abazoğlu, Eda Güngör, Süleyman Orakçıoğlu gibi isimlerin jüride olduğu yarışmada Çağla Şikel ve Özge Ulusoy' un yanı sıra finalde ilk kez podyuma çıkan Hande Yener geceye damgasını vurdu.

Genç tasarımcıların hayal güçlerinin yarıştığı ve 10 yılda birçok tasarımcının kendi kanatlarıyla uçması için İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle öncülüğünde düzenlenen, onlara destek vererek cesaretlendiren İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması bu yıl da muhteşem bir geceye ev sahipliği yaptı.

Ekonomi, iş dünyası, cemiyetten Hande Acar, Eylem Şenkal, Sinem Yıldırım, Umut Eker, Serkan Kaya, Helin Avşar, Aylin Coşkun ve çok sayıda ismin katıldığı "İTHİB 10. Kumaş Tasarım Yarışması"nda, birincilik ödülü "Neon Işıklar" temasıyla yarışan Kenan Saatçioğlu' nun oldu. Gazi Üniversitesi, Giyim Endüstrisi ve Moda Tasarımı Programı mezunu Kenan Saatçioğlu, Haliç Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Programı'ndan mezun olarak alanında yüksek lisans derecesi aldıktan sonra, Gazi Üniversitesi Moda Tasarım Programı'nda doktorasına devam etmektedir. 6 parçalık kumaş tasarımı koleksiyonuna günün çeşitli zaman dilimlerindeki (gündüz ve gece) neon ışık görüntüleri ilham kaynağı olmuştur.

Toplam on finalistin yarıştığı gecede, kumaşlarını "Kripto" temasıyla tasarlayan Ufuk Akkaya ikinci, "Surface Denim" temasıyla hazırlayan Didem Taşdemir üçüncü oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması 10 Yaşında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement