Ithzak Perlman İzmir'de - Son Dakika
Güncel

Ithzak Perlman İzmir'de

29. Uluslararası İzmir Festivali klasik müziğin "süper star"ı ile devam ediyor

27.05.2015 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

29. Uluslararası İzmir Festivali, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü yine büyük bir ismi ağırlayacak. Klasik müziğin süper starı olarak tanımlanan, keman virtüözü Ithzak Perlman, solist ve eşlikçi olarak parlak bir kariyere sahip olan piyanist Rohan De Silva eşliğinde AASSM'de konser verecek.

Enstrümanı üzerindeki olağanüstü hâkimiyeti, bitip tükenmez müzik yapma isteği ve sevgisiyle tüm dünyada tanınan, Ithzak Perlman, tümü de eğitici ve eğlendirici olan televizyon programlarıyla 4 Emmy ödülüne, her zaman çok satanlar listelerinin başında olan kayıtlarıyla da 16 Grammy Ödülüne sahip olmuştur.

Bir virtüöz, pedegog ve masterclass eğitimcisi olarak tüm dünyada çok sayıda genç müzisyenin yetişmesini sağlayan Perlman, azim ve sevginin her engeli aşabileceğinin en güçlü kanıtı olmuştur.

Ithzak Perlman ve aynı zamanda yakın dostu olan piyanist Rohan De Silva, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 21.30'da başlayacak konserlerinde Leclair'in Re Majör Keman ve Piyano Sonatı, Brahms'ın Keman ve Piyano için Do Minör Scherzo, Beethoven'ın Keman ve Piyano için Fa Majör Sonat'ı ile Ravel'in Keman ve Piyano için Sol Majör Sonat'ını seslendirecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ithzak Perlman İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement