İtk'lılar Satrançta İddialı - Son Dakika
Yerel

İtk'lılar Satrançta İddialı

İtk\'lılar Satrançta İddialı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Satranç Turnuvası Kızlar Kategorisi’nde İzmir Özel Türk Ortaokulu öğrencileri üçüncülük kupasını kaldırdı.

24.02.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okullar arası Satranç Turnuvası Kızlar Kategorisi'nde İzmir Özel Türk Ortaokulu öğrencileri üçüncülük kupasını kaldırdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürlüğü tarafından farklı kategorilerde düzenlenen Okullar arası Satranç Turnuvası, Halkapınar Spor Salonu'nda 32 okuldan 79 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Turnuvada İzmir Özel Türk Koleji'ni ortaokul öğrencilerinden Defne Sade, Ecem Bulut, Yeliz Tömek, Duru Şahin, Gökçe Gök ve Heval Ügeöz temsil etti.

Turnuvadaki rakiplerine karşı başarılı performanslar sergileyen İTK takımlarından İzmir Özel Türk Ortaokulu, turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Özel İzmir Bornova Türk Ortaokulu takımı ise turnuvayı 10. sırada tamamlayarak satranç alanında iddialı olduğunu gösterdi.

İTK Satranç Öğretmeni Sibel Akyol ise İTK'nın satrançtaki başarılarına bu yıl yenilerini eklediklerini ifade ederek, "Öğrencilerimiz, Yıldız Erkekler Kategorisi'nde birincilik, Genç Erkekler Kategorisi'nde ikincilik ve Küçük Kızlar Kategorisi'nde de üçüncülük kazandı. Ayrıca bu yıl eğitim, öğretime başlayan Bornova Kampüsümüzdeki öğrencilerimiz de tüm turnuvalarda bizleri gururlandıran sonuçlar elde etti" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtk'lılar Satrançta İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement