İTO ile Gazze Ticaret Odası Arasında İşbirliği - Son Dakika
Güncel

İTO ile Gazze Ticaret Odası Arasında İşbirliği

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Gazze Ticaret Odası arasında işbirliği anlaşması imzalandığı bildirildi.

31.08.2014 03:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ticaret Odası (İTO) ile Gazze Ticaret Odası arasında işbirliği anlaşması imzalandığı bildirildi.

Gazze Ticaret Odası Halkla İlişkiler ve Basın Sözcüsü Mahir et-Tabba', AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dışilişkiler Kurulu Başkanvekili Cihad Besiysu'nun İTO'ya gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Başkan İbrahim Çağlar ile iki ticaret odası arasında "işbirliği" anlaşması imzaladıklarını belirtti.

Tabba', yapılan anlaşmayla, iki ticaret odası arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi, ekonomik tecrübelerin ve bilgi birikiminin paylaşılması ve iki ülke arasında yatırım olanaklarını arttıracak ticari heyet değişimleri yapılmasının hedeflediğini ifade etti.

İTO Başkanı Çağlar'ın, İsrail saldırılarının sebep olduğu yıkımı yakından müşahade etmek için Gazze Ticaret Odasına en kısa zamanda iadeyi ziyarette bulunacağını söylediğini kaydeden Tabba', İTO'nun bir yönetim kurulu toplantısını da Gazze'de gerçekleştireceğini dile getirdi.

Tabba', açıklamasında ayrıca Türkiye'nin en büyük ticaret odalarından olan İTO ile böyle bir anlaşma yapmış olmanın kendileri için tarihi bir başarı olduğunu vurguladı. - Gazze

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İTO ile Gazze Ticaret Odası Arasında İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement