İtso'dan Kadın Girişimciler İçin Alışveriş Şenliği - Son Dakika
Güncel

İtso'dan Kadın Girişimciler İçin Alışveriş Şenliği

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ilçedeki kadın girişimcileri özendirecek ve cesaretlendirecek bir etkinlik düzenleyecek.

26.05.2016 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), ilçedeki kadın girişimcileri özendirecek ve cesaretlendirecek bir etkinlik düzenleyecek.

Odadan yapılan açıklamada, İTSO Kadın Girişimciler Kurulu'nun organizasyonuyla Hikmet Şahin Kültür Parkı'nda, sadece ilçedeki kadın girişimcilerin stant açabileceği bir alışveriş şenliği düzenleneceği belirtildi.

İTSO Meclis Üyesi ve KGK Başkanı Müfide Karaduman ve kurul üyelerince düzenlenen toplantıda, 3 Haziran'da İnegöl Kültürpark'ta alışveriş şenliği düzenlenmesi kararlaştırıldı.

Şenliğe ilçedeki tüm kadın girişimcilerin katılabileceği, ürün ve hizmetlerini sergileyebilecekleri belirtildi. Etkinlikten elde edilecek gelirin ise yardım amaçlı bir hayır kurumuna bağışlanması kararlaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaduman, Türkiye'de kadın girişimcilerin sayısının son yıllarda giderek arttığını ve kadınların ekonominin içinde giderek daha etkin şekilde yer almaya başladığını kaydetti.

İTSO olarak, İnegöl ekonomisinin büyümesi için eğitim programlarının düzenlenmesinden dünyadaki gelişmelerin yakından takibine kadar birçok alanda çalışmalar yaptıklarını belirten Karaduman, ülkede kadın girişimcilerin sayısının artırılmasının da temel hedeflerinden biri olduğuna dikkati çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İtso'dan Kadın Girişimciler İçin Alışveriş Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement