İtso, Esnaf Odası Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

İtso, Esnaf Odası Temsilcilerini Ağırladı

İtso, Esnaf Odası Temsilcilerini Ağırladı

Hatay’ın iskenderun ilçesinde esnaf odaları tarafından her ay düzenlenen ve şehrin sorunlarını ele alındığı toplantı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

14.04.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın iskenderun ilçesinde esnaf odaları tarafından her ay düzenlenen ve şehrin sorunlarını ele alındığı toplantı bu ay İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk olarak söz alan İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, "Bugün burada toplanmamıza vesile olan ve bizlere ev sahipliği yapan, kardeş kuruluşumuz İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası heyeti ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Arkadaşlar burada toplanmamızın amacı, ülke olarak Milli birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Kentimizin sorunlarını ele almak için bir araya geliyoruz. İçinde bulunduğumuz hafta Polis Haftası ve tüm Emniyet teşkilatımızın Polis bayramını kutlarken, Askerimize polisimize ve tüm güvenlik güçlerimizi Allah korusun, Allah onların yardımcısı olsun. İnşallah bu zor dönemleri hep birlikte aşacağız" dedi.

Fırat'ın ardından söz alan Belen İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın ise birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç hissedilen çok sıkıntılı ve hüzünlü zamanları hep birlikte yaşadığımızı ifade ederek, "Ama bir taraftan da hayat devam ediyor. Ekonominin çarklarının dönmesi gerekiyor. Hepimiz bu ülkenin geleceği için gayret sarf etmemiz, emek sarf etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Toplantıda İskenderun Esnaf Odaları tarafından, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncığa plaket takdim edildi.

İTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Belen kaymakamı Abdulaziz Aydın, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İskenderun Esnaf Odaları Başkanı ve HESOB Başkan Yardımcısı Uğur Fırat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Mursaloğlu, Bülent Seküçoğlu, Necat Özkaya, Gassan Kuran, Mehmet Ali Bulut, İskenderun Esnaf Oda başkanları ve basın mensupları katıldı. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İtso, Esnaf Odası Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement