İtso Mobilyacı Üyelerini Sektör Fuarına Götürecek - Son Dakika
Ekonomi

İtso Mobilyacı Üyelerini Sektör Fuarına Götürecek

İtso Mobilyacı Üyelerini Sektör Fuarına Götürecek

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), mobilyacı üyelerini sektör için çok önemli olan 2 fuara ücretsiz götürüyor.

28.09.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), mobilyacı üyelerini sektör için çok önemli olan 2 fuara ücretsiz götürüyor. 10-14 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Ağaç İşleme Makinesi 2015-28. Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar ve El Aletleri Fuarı ile İNTERMOB 2015-Uluslararası Mobilya, Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi fuarlarına katılmak isteyenlerin odaya başvurmaları istendi.

İTSO Başkanı Metin Anıl, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, İnegöl Mobilya sektörü için çok önemli olan söz konusu iki fuarı gezmek isteyen üyeleri için her yıl olduğu gibi bu yılda otobüs kaldırılacağını söyledi. Anıl, 11 Ekim 2015 Pazar günü yapılacak organizasyon çerçevesinde fuara gidiş dönüşler ile öğlen yemeğinin ücretsiz olacağını ifade ederek, söz konusu organizasyondan faydalanmak isteyen üyelerinin en geç, 8 Ekim Perşembe günü mesai bitimine kadar odaya başvurmaları gerektiğini belirtti.

İnegöl mobilya sektörünün daha da gelişmesi için, çalıştıklarını söyleyen Anıl, "İlçemizin için çok önemli olan mobilyacılığın önünü açabilmek için sürekli olarak projeler hazırlıyor, uyguluyor veya uygulanmasına destek oluyoruz" dedi.

Mobilyanın katma değerinin yüksek olduğu gibi emek yoğun bir sektör olduğunu vurgulayan Başkan Anıl, "İstihdama olan katkısı kadar cari açığın kapanmasına da katkı yapan mobilyacılığın sadece İnegöl değil ülkemiz ekonomisi içinde önemini biliyor bu sebeple daha da gelişmesi yönünde adımları atmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İtso Mobilyacı Üyelerini Sektör Fuarına Götürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement