İttifak Adaylarından Safranbolu Tso'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İttifak Adaylarından Safranbolu Tso'ya Ziyaret

İttifak Adaylarından Safranbolu Tso\'ya Ziyaret

7 Haziran seçimleri için Milli İttifak adı altında birleşen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin Karabük Milletvekili adayları Soner Malkoç ve Dursun Kıraç parti yönetimleri ile birlikte Safranbolu TSO’yu ziyaret etti.

25.04.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran seçimleri için Milli İttifak adı altında birleşen Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisinin Karabük Milletvekili adayları Soner Malkoç ve Dursun Kıraç parti yönetimleri ile birlikte Safranbolu TSO'yu ziyaret etti.

Malkoç ve Kıraç, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, Yönetim Kurulu üyelerinden Özlem Urgancıoğlu Cihan ve M.Osman İyigüngör'ü ziyaret etti. SP Karabük Milletvekili Soner Malkoç ziyarette yaptığı konuşmada, "Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi olarak 7 Haziranda gerçekleşecek milletvekili seçimleri için tüm Türkiye'da var gücümüzle çalışıyoruz.Karabük'te de başarılı olmak için tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz" dedi. Safranbolu TSO Yönetim Kurulu başkanı Ali Sami Acar ise, 7 Haziran seçimlerinin ülke adına hayırlara vesile olmasını temenni ederek, adalara başarılar seçim süresince başarılar diledi.

Ziyaret karşılıklı sohbetle son buldu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İttifak Adaylarından Safranbolu Tso'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement