İTÜ Planlama Bölümünden Başkan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

İTÜ Planlama Bölümünden Başkan Üzülmez'e Ziyaret

İTÜ Planlama Bölümünden Başkan Üzülmez\'e Ziyaret

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlama Bölümü öğrencileri bitirme projesi için Kartepe’ye gelen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti.

30.09.2015 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlama Bölümü öğrencileri bitirme projesi için Kartepe'ye gelen Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'i ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bitirme projelerini Kartepe'de yapacak İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı.

İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir Planlama Bölümü öğrencileri Kartepe'nin arazi yapısı, demografik yapısı, kültürel yapısıyla çeşitli envanterlerin bulunduğu ve coğrafi konumu itibarıyla da planlama açısından cazip bölge olarak bitirme proje konusu olarak Kartepe'yi seçti. İlçede planlama çalışması yapacak İTÜ'lü öğrenciler akademisyenleri ile birlikte Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ekipleri nezaretinde çalışmalarına başladılar.

Öğrencilere için çok uygun bir çalışma alanına sahip olduklarını hatırlatan Başkan Üzülmez, Kartepe'nin mevcut durumu hakkında da bilgi verdi. Başkan Üzülmez, "Coğrafi konumu bakımından geçiş merkezi olan ilçemiz, mevcut yapısı ile sanayi ve turizm alanlarına da sahip bir bölge. Kartepe ilçesi dağı, gölü yanı sıra turizmi ve sanayisi ile sizin için de iyi tarafı yeni planlanan ve tasarlanan genç bir ilçe olmasıdır. Kartepe'de yapacağınız çalışma hem ilçemizdeki çalışmalara hem de mesleki deneyim olarak sizlere katkı verecektir" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İTÜ Planlama Bölümünden Başkan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement