İü'lü Öğrenciler Yeteneklerini Gaziosmanpaşalı Çocuklarla Paylaşıyor - Son Dakika
Yerel

İü'lü Öğrenciler Yeteneklerini Gaziosmanpaşalı Çocuklarla Paylaşıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi’nin (İÜ) birlikte geliştirdiği “Yeteneğimi Paylaşıyorum” isimli sorumluluk projesiyle üniversite öğrencileri Gaziosmanpaşalı çocukların eğitimine katkı verecek.

12.09.2014 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ) birlikte geliştirdiği "Yeteneğimi Paylaşıyorum" isimli sorumluluk projesiyle üniversite öğrencileri Gaziosmanpaşalı çocukların eğitimine katkı verecek.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri ve İÜ Edebiyat Fakültesi tarafından yürütülen projede sorumluluğunun bilincinde olan İÜ'lü öğrenciler bilgi, beceri ve yeteneklerini Gaziosmanpaşa sınırları içinde eğitim alan çocuklarla paylaşarak onların eğitimine katkı sunacak. Proje kapsamında İÜ'lü öğrenciler çocuklara, okul dersleri, ebru, kaligrafi, resim, tezhip, satranç, fotoğrafçılık, gitar, bağlama ve Badminton gibi farklı alanlarda dersler verecek.

Başkan Hasan Tahsin Usta, özellikle çocukların ve gençlerin eğitimine önem verdiklerini belirterek, "Amacımız çocuklarımız ve gençlerimizi Bilgi Evlerimiz aracılığıyla daha donanımlı ve eğitimli hale getirmek. Bilgi Evlerimizde verilecek derslerin yine onları en iyi anlayabilecek çağda olan üniversiteli gençlerimiz tarafından verilmesi bizim açımızdan önemli. Biz üniversiteli gençlerimizin böyle bir sosyal sorumluluk projesine dahil olarak hem kendilerini geliştirmelerini hem de çocuklara faydalı olmalarını arzuladık. Ben bu projenin çok güzel sonuçları olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Bilgi Evleri bünyesinde ücretsiz ders vermek isteyen üniversite öğrencilerinin Gaziosmanpaşa Gençlik Merkezi'ne başvurarak bu sosyal sorumluluk projesine dahil olabilecekleri bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İü'lü Öğrenciler Yeteneklerini Gaziosmanpaşalı Çocuklarla Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement