İvana Sert ile Sinan Akman'dan Barış Pozu - Son Dakika
Magazin

İvana Sert ile Sinan Akman'dan Barış Pozu

Ünlü modacı, giyim tarzı nedeniyle ayrıldığı sevgilisi iş adamı Sinan Akman ile barıştığını Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla ilan etti.

23.11.2014 09:04  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinan Akman, geçtiğimiz günlerde evlenme teklif ettiği Ivana Sert'le ilişkisini giyim konusunda anlaşamadıkları için bitirdiğini söylemişti. Ancak, Ivana Sert'in bugün Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf şaşırttı.

SAMİMİ POZLAR VERDİ

Ivana Sert, " Bakü'den sevgiler" başlığıyla Sinan Akıman ile samimi pozlar verdiği fotoğraflarını paylaşarak barıştıklarını resmen ilan etti.

İVANA SERT, İVANA AKIMAN MI OLUYOR?

Adını moda dünyasında iyiden iyiye duyuran moda İvana Sert son dönemde Bu Tarz Benim programındaki jüri üyeliğiyle de göz önünde. Son günlerde Sert, sevgilisiyle de magazin gündemindeydi. Evlenmeleri beklenirken sürpriz bir ayrılık yaşayan ikili tekrar biraraya geldi. Boşandığı eski eşiyle soyadı konusunda sıkıntılar yaşayan İvana Sert bu da yetmezmiş gibi bir de kısa süre önce nişanlandığı sevgilisi Sinan Akıman ile ayrıldığını açıklamıştı. Ayrılığa Sert'in giyim tarzının Akıman'dan onay gelmemesinin neden olduğu konuşulurken bir diğer iddia da ailenin İvana'yı gelin olarak istemediği konusuydu.

AYRILIK FAZLA SÜRMEDİ

Daha bu konular konuşulurken ikili instagram sayfalarında paylaştıkları fotoğraf ile ayrılığın fazla sürmediğini açıklamış oldular. Bunun üzerine bir de sürpriz düğün olur mu beklenip görülecek.


İvana Sert ile Sinan Akman\'dan Barış Pozu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin İvana Sert ile Sinan Akman'dan Barış Pozu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • haktan: allah razı olsun bizde böyle bi haber beklyorduk ne haber ne haeeer 7 2 Yanıtla
  • kara murat: ruslar bızım butun zengın işadamımızı kapmişlar oyanın bilet 3 1 Yanıtla

Advertisement