Ivkovıc: "Kazanmayı Hak Ettik" - Son Dakika
Spor

Ivkovıc: "Kazanmayı Hak Ettik"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Limoges karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Her geçen gün oynadığımız maçlar ciddileşiyor.

20.11.2015 22:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, Limoges karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada, "Her geçen gün oynadığımız maçlar ciddileşiyor. Daha iyi bir takım oluyoruz" dedi.

THY Euroleague B Grubu 6. hafta maçında sahasında Fransa ekibi Limoges ile karşılaşan Anadolu Efes, sahadan 92-74 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. 3 maç üst üste kaybetmiştik ve bu maçı kazanmak değerliydi. Kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. İlk yarıda oyunun kontrolü bizim elimizdeydi. Maçın ikinci yarısında 3. periyot önemliydi. 3. periyottan sonra takım stres ve panik yapmadı. Oyuncularım savunmada çok iyi bir performans sergiledi. Limoges takımının 24 top kaybı savunmada istekli olduğumuzu gösteriyor. Her geçen gün oynadığımız maçlar ciddileşiyor. Biz daha iyi bir takım oluyoruz" dedi.

"TYUS HAZIR DEĞİLDİ"

Mücadelenin ikinci yarısında mola sırasında Tyus ile yaşadığı gerginliğin sorulması üzerine Ivkovic, "Herhangi bir problem yok. Her şey normal. Kendisi hazır değildi. Sakatlık problemi var. Maç içerisinde bu tarz reaksiyonlar normal" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ivkovıc: 'Kazanmayı Hak Ettik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement