İwatch "Mühendislik Doğrulama Testi" Sürecinde! - Son Dakika
Teknoloji

İwatch "Mühendislik Doğrulama Testi" Sürecinde!

İwatch "Mühendislik Doğrulama Testi" Sürecinde!

Apple merakla beklenen akıllı saati için yeni bir gelişme var.

02.09.2014 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Digitimes'ın tedarik zinciri kaynaklarından öğrendiğine göre iWatch mühendislik doğrulama testi-EVT (Engineering Verification Test) aşamasına ulaşmış durumda. 2015 yılında cihazın sevkiyatına başlanması bekleniyor. iWatch bileşenlerinin üretiminin olduğu söylense de, konuya yakın bir kaynak cihazın aynı zamanda seri üretime girmeden önce üretim doğrulama testine-PVT (Production Verification Test) girmesi gerektiğini belirtti.


Digitimes, iWatch'un 9 Eylül'deki basın lansmanında iPhone 6'la tanıtılmasının pek olası gözükmediğini bildirdi. Re/code ve Bloomberg daha önce iWatch'un etkinlikte tanıtılacağını raporlamıştı. Bir önceki rapor ise Cupertino'lu şirketin ekimdeki etkinlikte iWatch'a yer vereceğini iddia etmişti. Ama Re/code daha sonra şirketin planlarının değiştiğini kaydetti.


Çinli Mydrivers ve ifanr sitelerinde cihazın 2015'ten önce çıkmayacağına dair çeşitli kaynaklardan gelen raporlar yayınlandı. Bununla birlikte şu zamana kadar iWatch'la ilgili sızıntı gerçekleşmedi. Yüksek ihtimalle iWatch'u diğer bir efsane olan iPad Pro'la birlikte 2015'te göreceğiz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İwatch 'Mühendislik Doğrulama Testi' Sürecinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement