"İyi Bir Hava Yakaladık" - Son Dakika
Spor

"İyi Bir Hava Yakaladık"

"İyi Bir Hava Yakaladık"

PTT 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Üzülmez, Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

25.03.2013 13:42  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü İbrahim Üzülmez, Kayseri Erciyesspor galibiyeti ile iyi bir hava yakaladıklarını söyledi.

"İYİ ANALİZ ETTİK"

Hafta boyunca deplasmanda oynadıkları lider Kayseri Erciyesspor'u analiz ettiklerini ifade eden İbrahim Üzülmez, oyun içinde oyuncularının gösterdiği mücadele, istek ve arzunun çok önemli olduğunu söyledi. Karşılaşma süresince iyi oyun sergilediklerini vurgulayan İbrahim Üzülmez, şöyle konuştu:

"ZOR MAÇTAN 3 PUAN ALDIK"

"Zor bir deplasmanda bizim için çok önemli 3 puan aldık. Hedefimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. İyi bir hava yakaladık. Kalan haftalarda bizim için saha içerisinde önemli olan sonuçtur. Bu sonucun yanına oyun olarak kendinizi iyileştirirseniz daha iyi olacak. Biz bunu başardık. Kalan 7 haftada Çaykur Rizespor camiasını istenen hedefe götürmek istiyoruz."

"TARAFTAR İNANCINI BİZE HİSSETTİRMELİ"

Ligde her takımın her takımı yenebildiğine de dikkati çeken İbrahim Üzülmez, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her maçın bizim için çok önemli olduğunu oyuncularımıza anlatıyoruz. Adanaspor maçında da taraftarımızın stadı doldurmalarını ve karşılamanın bir bayram havasına geçmesini istiyoruz. Sahada taraftarın inancını fazlasıyla hissetmemiz gerekiyor. 4 takım üst sıraları her zaman zorladı. Alttaki takımlar da üst tarafı zorlayacaktır. Kalan haftalarda kritik maçlar var."

"İSTİKRAR OLUNCA HEDEFE ULAŞIRSINIZ"

Oyuncularına yaptıkları işten zevk almalarını önerdiklerini de ifade eden İbrahim Üzülmez, açıklamasının sonunda şöyle dedi:

"Yetenek önemlidir ama futbolda bir şey, daha çok önemlidir. Futbolda bütün ve ekip olacaksınız. Ekip yarattığınız zaman istikrar sağlarsınız. İstikrara olunca hedefe ulaşırsınız. Bunu oyuncularımıza her zaman söylüyoruz. Onlarda bizim inancımızı ve güvencimizi boşa çıkarmadılar. Onlarında bu anlayış içerisinde sahada olacaklarına yürekten inanıyorum. Kalite ve karakter anlamında iyi bir takıma sahibiz. Herkes özveri içerisinde hareket ediyor."

ANTRENMANDA 4 EKSİK

Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Adanaspor maçı hazırlıklarına başlayan Çaykur Rizespor'da izinli olan Cernat ile U-20 milli takım kampında bulunan Sezer ve Cumali ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Onur antrenmana katılmadı. Teknik direktör Mustafa Denizli'de FİFA U-20 Dünya kupası kura çekimine katılmak üzere İstanbul'a gitti. Antrenman yardımcı antrenör İbrahim Üzülmez'in nezaretinde gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'İyi Bir Hava Yakaladık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement