İyilik ve Kardeşlik" İftarı - Son Dakika
Güncel

İyilik ve Kardeşlik" İftarı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Davetlilerden detay Kur'an-ı Kerim okunması AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'ın konuşması Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın konuşması Kırıkkale'de 5 bin kişilik iftar programı Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce 5 bin kişilik iftar programı düzenlendi Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce düzenlenen "İyilik ve Kardeşlik" iftarına 5 bin kişi katıldı.

30.06.2016 23:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Davetlilerden detay

Kur'an-ı Kerim okunması

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay'ın konuşması

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın konuşması Kırıkkale'de 5 bin kişilik iftar programı

Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce 5 bin kişilik iftar programı düzenlendi

Kırıkkale Belediyesi ve İl Müftülüğünce düzenlenen "İyilik ve Kardeşlik" iftarına 5 bin kişi katıldı.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, Cumartesi Kapalı Pazar yerinde organize edilen iftar programında yaptığı konuşmada, belediye ve müftülük tarafından "İyilik ve Kardeşlik" iftar sofrasının geleneksel hale geldiğini söyledi.

Bu iftar vaktinde dualara ihtiyaç olduğunu belirten Atalay, "Rabbim ülkemiz ve milletimiz için hep hayırları nasip etsin. Hep iyilikler ve güzellikler nasip etsin. Bu ramazanı, yarınki Kadir Gecesini ve bayramımızı milletimiz ve ülkemiz için hayırlı eylesin." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise ramazan ayının herkese huzur, bereket ve kardeşlik getirdiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Rabbim, inşallah bütün ramazan aylarının huzuru, bereketi ve kardeşliği daimi suretle bu memleketin ve İslam toplumunun üzerinden eksik etmesin. Kalplerimizin yumuşadığı bu mübarek ayda hiç şüphe yok ki yardımlaşma duygularımız da pekişmiştir. Ramazan ayı hepimizin paylaşım ayıdır. Bizlerde belediye olarak vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Böyle büyük ve güzel bir organizasyonla bir araya geldik. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin."

Programa, Vali Mehmet İlker Halktankaçmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Cenksu Üçer, eski Kırıkkale Valisi Ali Kolat ile çok sayıda davetli katıldı.

İyilik ve Kardeşlik" İftarı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İyilik ve Kardeşlik' İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement