İzcopy 2. Şubesini Açtı - Son Dakika
Güncel

İzcopy 2. Şubesini Açtı

İzcopy 2. Şubesini Açtı

İzcopy Center, Gebze OSB AVM'de 2. şubesini açtı. İzcopy ileriki süreçte Dilovası'nda da şubeleşecek.

14.04.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya sektörünün eski temsilcilerinden Akol Kol'un sahibi olduğu İzcopy Center, Gebze OSB AVM'de 2. şubesini açtı. İzcopy ileriki süreçte Dilovası'nda da şubeleşecek.

Medya sektöründen hizmet sektörüne geçiş yapan Akan Kol kurduğu İzcopy Center'ın 2. şubesini büyük bir katılımla GOSB AVM'de faaliyete aldı. Copy Center alanında başarılı bir ivme yakalayan Kol, 5. yılında atağa geçti. Son teknolojik marinalarıyla yeni şubesini hizmete sokan Akan Kol'u dostları ve müşterileri yalnız bırakmadı. Açılış programına protokolünde ilgisi hayli yoğundu. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu, belediye ve GTO meclis üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri, sanayici ve iş adamlarıyla İzcopy müşterileri katıldı.

Kol; "Hayallerimi gerçekleştiriyorum"

İzcopy markası ile bölgenin en başarılı firmaları arasına girmeye başaran Akan Kol açılış konuşmasında konuklarına seslendi. Şirketinin bugünlere gelmesini hayal olarak değerlendiren Kol, "Bugün hayallerimi gerçeğe dönüştürüyorum" dedi.

Kol şöyle devam etti; "Yıllar önce benzer bir sektörden copy center alanındaki geleceği görerek radikal bir kararla bu alana giriş yaptım. Gecemizi gündüzümüzü bir birine katarak çalıştık. Bizim sektörde kalite ve zaman çok mühim bir konudur. Biz de kaliteden ve zamanında iş prensibinden ödün vermeden müşterilerimizi memnun ettik. Şimdi bakıyorum da çok yol kat etmişiz. Aslında bugünler benim için bir hayaldi ve bugün ben hayallerimi gerçeğe dönüştürmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle bu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize sonsuz teşekkürler ediyorum. Ve tabiî ki ekibimi de verdikleri emeklerden ötürü minnetlerimi sunuyor ve onlara da teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

Protokol, hayırlı olsun dileklerinde bulundu

Açılışa katılan protokol üyeleri ise İzcopy'e hayırlı olsun temennilerinde bulundu. GTO Başkanı Nail Çiler yaptığı kısa konuşmasında, "Bu şubenin açılmasına bizimde desteğimiz oldu. Akan bey işini iyi yapan bir arkadaşımız. İnanıyorum ki burada da sanayicilere en iyi hizmeti verecektir. Ben hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur ise, "Akan kardeşimiz gerçekten güzel bir eser ortaya koymuş. Gerçekten büyük bir başarı. İnşallah daha da ilerleyecek ve büyüyecektir. Ben kendisine ve ekibine başarılar diliyorum, yeni şubesi de hayırlara vesile olsun diyorum" diye konuştu. Daha sonra protokol Çayırova Müftüsü İbrahim Kadıoğlu'nun yaptığı duanın sonunda açılış kurdelesini keserek şubeyi gezdi.

Yarım milyon harcadı, 3. şube Dilovası'na

İzcopy Center açtığı 2. şube için yaklaşık yarım milyon tl'lik yatırım yaptı. Son teknoloji kullanılarak donatılan ofise onlarca makineden oluşan dev bir parkur kuruldu. 5 kişinin istihdam edildiği şube, GOSB başta olmak üzere, GGOSB, GEPOSB, TOSB OSB ile köylerdeki sanayi kuruşları ve Şekerpınar bölgesindeki firmalara hizmet verecek. İzcopy'nin bir sonraki yatırım atağı ise sınırlarında 6 OSB ve yüzlerce sanayi kuruluşunu barından Dilovası olacak. Gelişen sanayi gücüyle bölgenin parlayan yıldızı olan Dilovası'na göz diken İzcopy Center 2015'te bu hayalini de gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzcopy 2. Şubesini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement