İzebsidef'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İzebsidef'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret

İzmir ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu (İZEBSİDEF) Başkanı Zeki Karaoğlu, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

14.04.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir ve Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu (İZEBSİDEF) Başkanı Zeki Karaoğlu, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

SESOB Başkanı Köksal, yaptığı açıklamada, Sivaslı olup farklı illerde yaşayan çok sayıda kişinin olduğunu, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu kaydetti.

Köksal, İZEBSİDEF Başkanı ve yöneticilerinin Sivas sevdalısı olduğunu ifade ederek, Sivaslılar için güzel hizmetlerde bulunmalarını temenni etti.

İZEBSİDEF Başkanı Karaoğlu ise, İzmir'de güzel bir örnek teşkil ederek, federasyonların tek çatı altında birleştiğini belirtti.

Başkan Karaoğlu, "Bizler yıllar önce Sivas'tan İzmir'e taşınarak orada yaşamaya başladık. İzmir'de çok sayıda Sivaslı derneklerimiz var. Bu derneklerimizin de iki federasyonu olduğu için yeterince birliktelik sağlanamıyordu. Bu birliktelik federasyonların tek çatı altında birleşmesi ile sonuçlanmıştır." diye konuştu.

Sivas'ı çok sevdiklerini aktaran Karaoğul, "Bu birleşimin ardından Sivas'ı ve sizleri ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmak istedik. İnşallah bundan sonra daha da güçlü olacağız. Bizleri misafir ettiğinizden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyarette, Aliağa Sivaslılar Derneği Başkanı Hamit Çelik, Kangal Hamal Köyü Derneği Başkanı Hasan Akkuş, Öz Sivaslar Derneği Başkanı Şahmerdan Şener, İmranlılar Derneği Başkanı Hüseyin Gelmez, Gürün-Kangal Derneği Başkanı Şerafettin Güneyli de hazır bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzebsidef'den Sesob Başkanı Köksal'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement