İzinsiz Gösteri Düzenleyen Gruba Polis Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

İzinsiz Gösteri Düzenleyen Gruba Polis Müdahale Etti

Batman'da PKK'nın15 Ağustos ilk silahlı saldırısını "ilk kurşun günü" ve "diriliş bayramı" olarak ilan etmesinin ardından her yıl yapılan kutlamalar bu yıl da yapıldı.

16.08.2014 02:27  Güncelleme: 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzinsiz gösteri düzenleyen gruba polis müdahale etti (2) - BATMAN

- Batman'da terör örgütü PKK'nın ilk eyleminin yıldönümünü bahane ederek izinsiz gösteri yapmak isteyen gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

BATMAN(AA)- Batman'da PKK'nın 15 Ağustos 1984 yılında yaptığı ilk silahlı saldırısını "ilk kurşun günü" ve "diriliş bayramı" olarak ilan etmesinin ardından her yıl yapılan kutlamalar bu yıl da yapıldı. Danimarka'dan gelen Kürt sanatçı Mizgin ile yerel sanatçıların konserleri ve havai fişekler eşliğinde başlayan kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Kutlamaların sona ermesinin ardından Bağlar Mahallesi, İpragaz Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi'nde yüzleri maskeli gruplar izinsiz gösteri yapmak istedi. Çöp konteynırlarını yola devirerek ateşe veren gruplar polisin uyarılarına rağmen dağılmadı. Dağılmayan gruba polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Yüzleri maskeli gurup ise polise taş ve molotof kokteyli attı. Müdahale sırasında yoldan geçen çocuklu bir aile zor anlar yaşadı. Göstericilerin sokak aralarına dağılmasının ardından polis TOMA'larla kapalı olan yolu trafiğe açtı. Olaylar sırasında bir kişinin yaralandığı öğrenildi.

İzinsiz Gösteri Düzenleyen Gruba Polis Müdahale Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzinsiz Gösteri Düzenleyen Gruba Polis Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement