"İzlenimler" sergisi Bayındır Levent Tıp Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

"İzlenimler" sergisi Bayındır Levent Tıp Merkezi'nde

10 Temmuz – 4 Ekim tarihleri arasında Şeli Art Project işbirliğiyle Bayındır Levent Tıp Merkezi'nde sanat tutkunlarıyla buluşuyor.

03.07.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan Kurt'un yaşama sevincini kattığı etkileyici doğa resimlerinden oluşan "İzlenimler" sergisi Şeli Art Project işbirliğiyle 10 Temmuz – 4 Ekim tarihleri arasında Bayındır Levent Tıp Merkezi'nde sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. İçtenlikli doğa tutkunu olan Hasan Kurt'un yaratıcı hayal gücü; var olan sıradan görüntüleri duygularla pekişen izlenimlere dönüştürüyor. Çocuksu tavrını koruyarak, parlak renklerin heyecanı içinde, hiç bitmeyen bir enerjiyle izleyicilerine taze buketler sunan Hasan Kurt, içinde yaşadığı doğadan aldığı enerjiyi kendi iç enerjisiyle birleştirerek eserlerini oluşturuyor.

1955 yılında Erzincan'da doğan ve günümüze kadar doğanın her halini gözlemleyen Hasan Kurt, resimleriyle doğadaki güzellikleri kendi gözünden göstermeyi ve sanatseverlerin ruhunda ışık saçan kareler oluşturmayı hedefliyor. Kurt, kirlenen dünyanın, kol gezen kibir ve yozlaşmanın insanı doğadan ve özünden ne kadar uzaklaştırdığını vurgulamayı ve izleyicilerine hissettirebilmeyi amaçlıyor.

Doğayı Hasan Kurt'un gözünden deneyimlemek ve kendinizi doğanın içinde gibi hissetmek için bu sergiyi sakın kaçırmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İzlenimler' sergisi Bayındır Levent Tıp Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement