İzmi Belediyesi'nden İstanbul'da 3d İncelemesi - Son Dakika
Yerel

İzmi Belediyesi'nden İstanbul'da 3d İncelemesi

İzmi Belediyesi\'nden İstanbul\'da 3d İncelemesi

İzmit Belediyesi tarafından ‘3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ açılacak olan merkez için bir heyet İstanbul’da incelemelerde bulundu.

13.08.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından '3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi' açılacak olan merkez için bir heyet İstanbul'da incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesi tarafından Körfez mahallesinde hizmete açılacak '3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi' ile ilgili olarak Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç'tan oluşan bir ekip İstanbul'da incelemelerde bulundu. Güray Oruç ve beraberindeki heyet İstanbul Küçükçekmece ve Esenyurt'ta 3 D firmalarını ziyaret edip görüş alış verişinde bulundu. Konu hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, geleceğin teknolojisi olarak kabul edilen 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ni bir an önce faaliyete geçirmekte oldukça kararlı. Bu konuda önemli çalışmalar yapıldı. Artık projenin sonuna geldik diyebiliriz. Birkaç ay içinde Körfez Mahallesi'nde 3 D Yazıcı ve Tasarım Merkezi'ni hizmete açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmi Belediyesi'nden İstanbul'da 3d İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement