İzmir Aliağa Petkim? E Operasyon-Arşiv - Son Dakika
Güncel

İzmir Aliağa Petkim? E Operasyon-Arşiv

İzmir Aliağa Petkim? E Operasyon-Arşiv

Darbe girişiminin ardından SOCAR Petkim Genel Müdürü Saadettin Korkut 28 Temmuz'da görevinden istifa etmiş ardından İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

02.08.2016 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişiminin ardından SOCAR Petkim Genel Müdürü Saadettin Korkut 28 Temmuz'da görevinden istifa etmiş ardından İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı. İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün sabah 06.00 saatlerinde PETKİM yerleşkesinde bulunan lojmanlara operasyon düzenlendi. Polis ekipleri operasyon yapılan adreslerde arama başlatırken, operasyonun devam ettiği öğrenildi.

İZMİRDHA

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Aliağa Petkim? E Operasyon-Arşiv - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor
    13:33 Nurdağı'nda depremzede köy evleri hak sahiplerine teslim ediliyor

    Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tamamlanan köy evlerinin depremzede hak sahiplerine teslimi sürüyor. Kırsal Naimler ve Mestihüyük mahallerinde inşaatı tamamlanan 11 köy evi oturuma hazır hale getirildi. Kaymakam İsmail Alsancak, Nurdağı Belediye Başkan Vekili Yakup Bahar, Gaziantep Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hakan Şimşek ve AFAD İl Müdürü Mahmut Coşkun, bir araya geldiği hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

  • Erzurum'da Baharın İlk Habercisi: Sıcaklıklar Yükseliyor
    13:32 Erzurum'da Baharın İlk Habercisi: Sıcaklıklar Yükseliyor

    Erzurum'da bahar mevsimi yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Meteoroloji raporlarına göre önümüzdeki hafta sıcaklıklar eksi derecelerden 25 dereceye kadar çıkacak. Erzurum çevresinde parçalı bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağmur görülecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus hadisesi de yaşanacak. Vatandaşlar ve yetkililer çığ tehlikesine karşı dikkatli olmalı.

  • İbrahim Keloğlan'ın Eros'u öldürme davasında karara itiraz edildi
    13:30 İbrahim Keloğlan'ın Eros'u öldürme davasında karara itiraz edildi

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Şanlıurfa'da Otomobil Çocuğa Çarptı
    13:29 Şanlıurfa'da Otomobil Çocuğa Çarptı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir otomobilin çocuğa çarpma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza sonucunda çocuk metrelerce sürüklendi ancak hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

  • Hatay'ın Defne ilçesinde bir evin bahçesinde lahit bulundu
    13:29 Hatay'ın Defne ilçesinde bir evin bahçesinde lahit bulundu

    Hatay'ın Defne ilçesinde, Fevzi M'ye ait bir evin bahçesinde yapılan elektrik altyapısı çalışması sırasında lahit bulundu. Durum jandarmaya bildirildi ve lahit, Hatay Müze Müdürlüğüne incelenmek üzere götürüldü.

  • Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı
    13:28 Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı

    Elazığ'da bir kişi, bagaja sığmayan buzdolabını otomobilin arka koltuğunda ve kapı açık halde taşıdı. Trafik güvenliği tehlikeye atıldı.

  • Kayseri'de Çevreye Rahatsızlık Verenlere 111 Bin 135 TL Para Cezası
    13:28 Kayseri'de Çevreye Rahatsızlık Verenlere 111 Bin 135 TL Para Cezası

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bulunan Eşref Bitlis Parkı ve çevresinde vatandaşlara rahatsızlık veren 33 kişiye 'Çevreye rahatsızlık vermekten' 32 bin 241 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 26 araca da toplam 78 bin 894 TL trafik cezası kesildi. Toplamda 111 bin 135 TL para cezası uygulandı.

  • Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi
    13:27 Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışına 150'den fazla sporcu katıldı. Yarışta dereceye giren öğrenciler Türkiye'de düzenlenecek okul yarışlarına katılma hakkı kazandı.

  • Kayseri'de uyuşturucu ticaretinden yargılanan kadın sanık 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı
    13:27 Kayseri'de uyuşturucu ticaretinden yargılanan kadın sanık 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

    Kayseri'de sentetik uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan kadın sanık, 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, sanığa yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı da getirdi.

  • Ankara'da silahlı soyguncular kuyumcuyu gasp etti
    13:27 Ankara'da silahlı soyguncular kuyumcuyu gasp etti

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, silahlı ve kar maskeli soyguncular tarafından etkisiz hale getirilen kuyumcu gasp edildi. Soygunu gören bir esnaf, komşusunun ellerinin ve ayaklarının plastik kelepçeyle bağlandığını söyledi. Soygunun ardından kaçan soyguncular ve onlara yardım eden bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Mağdur kuyumcunun sağlık durumu iyi olduğu ve çalınan eşyalarının teslim edildiği belirtildi.

  • CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Meral Akşener'in sözlerini değerlendirdi
    13:27 CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, Meral Akşener'in sözlerini değerlendirdi

    CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a yönelik sözlerini talihsiz ve nezaket sınırlarını zorlayan bir açıklama olarak değerlendirdi. Erkol, CHP'de tahakküm ve kölelik ilişkisi olmadığını vurguladı.


Advertisement