Izmir Barış Toplantısında Kan Akmış - Son Dakika
Güncel

Izmir Barış Toplantısında Kan Akmış

Izmir Barış Toplantısında Kan Akmış

Barış toplantısında kan akmışKaçışı 11 ay sürdüİZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, karşılıklı yaralama ve kurşunlama olaylarından sonra barış toplantısında çıkan kavgada iki kişiyi öldüren 41 yaşındaki M.A., 11 ay süren kaçışı sonrasında yakalandı.

19.11.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barış toplantısında kan akmış

Kaçışı 11 ay sürdü

İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, karşılıklı yaralama ve kurşunlama olaylarından sonra barış toplantısında çıkan kavgada iki kişiyi öldüren 41 yaşındaki M.A., 11 ay süren kaçışı sonrasında yakalandı. Cinayet anının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği ortaya çıktı.

Geçen 12 Ocak'ta 1636 Sokak 9 numaradaki Bayraklı Taraftarlar Derneği Lokali'nde yaşanan olayda, taksi işletmeciliği yapan M.A. ve arkadaşları, bir süredir aralarında karşılıklı yaralama ve kurşunlama olayları yaşanan kişilerle bir araya geldi. Barışmak için toplanan iki grup arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma anında tabancayla ateş eden M.A., minibüs işletmeciliği yapan Ömer Üğdür (38) ve aynı yaştaki Hayrettin Pekçelik'i öldürdü, R.G.'yi (27) yaraladı. Olaydan sonra kaçan M.A.'nın yakalanması için 11 ay süren takip yapan İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, saklandığı adresi tespit etti. Kemalpaşa İlçesi'ndeki adrese yapılan baskında M.A., yakalandı. Bu arada cinayet anlarının da güvenlik kameralarınca kaydedildiği de ortaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Barış Toplantısında Kan Akmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement