İzmir Barosu'nda Seçim Sonuçlandı - Son Dakika
Güncel

İzmir Barosu'nda Seçim Sonuçlandı

İzmir Barosu\'nda Seçim Sonuçlandı

İZMİR Barosu Olağan Genel Kurulu'nda Bölünen Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adaylarından biri olan mevcut Başkan Aydın Özcan, Çağdaş Avukatlar Grubu'nun başkan adayı Cemal Nedret Erdem, Milliyetçi Avukatlar Grubu Başkan adayı Ergun Sakızlı, diğer Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun başkan adayı Mehmet Kozan ve Bağımsız Savunma Grubu Başkan adayı Ahmet Dokucu, İzmir Barosu'nun yönetimi için yarıştı.

16.10.2016 21:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR Barosu Olağan Genel Kurulu'nda Bölünen Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adaylarından biri olan mevcut Başkan Aydın Özcan, Çağdaş Avukatlar Grubu'nun başkan adayı Cemal Nedret Erdem, Milliyetçi Avukatlar Grubu Başkan adayı Ergun Sakızlı, diğer Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun başkan adayı Mehmet Kozan ve Bağımsız Savunma Grubu Başkan adayı Ahmet Dokucu, İzmir Barosu'nun yönetimi için yarıştı. Oy verme işleminin ardından yapılan resmi olmayan oy sayımına göre seçimi, Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu'nun adayı Aydın Özcan kazandı.

İzmir Barosu Olağan Genel Kurulu'nda oy kullanma işlemi bugün saat 17.00'da sona erdi. Oy verme işleminin son bulmasıyla açılan sandıklarda oy sayımı yapıldı. Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhuriyetçi Avukatlar 1887, Çağdaş Avukatlar Grubu 1267, Milliyetçi Avukatlar Grubu 464, Bağımsız Avukatlar Grubu 573, yönetime Muhalif Cumhuriyetçi Avukatlar 524 oy aldı.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu adayı mevcut baro başkanı Aydın Özcan, bir dönem daha görev yapacak olmanın gururunu yaşadığını belirterek, "Meslektaşlarımız tekrar 2 yıl yönetimde olmamız için teveccüh gösterdiler. Bize olan güvenlerinin göstergesidir bu. Henüz kesin sonuçlar belirli değil ancak yapılan sayımlara göre kazandık. Cumhuriyetçi Avukatlar Grubundaki bölünmeye rağmen böyle farklı bir oyla kazandık. Bu da meslektaşlarımızda yarattığımız güvenin bir göstergesidir. Bazı arkadaşlarımız bizim seçilmememiz yolunda propaganda yaptılar ancak sonuç ortada. Biz 'Baro avukatlar içindir' görüşüyle yönetime devam edeceğiz. Tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyor hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

Başkanlığını Av. Aydın Özcan'ın yaptığı Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu Yönetim Kurulu'nda Atalay Aksay, Gonca Arkoç, Muammer Erçoban, Nilay Ertem Durlu, İlke Erol, Mustafa Çetin, Seyide Uludağ, H. Betül Harmanşah, Nuriye Kadan, Cem Cemal Coşkan yer alıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Barosu'nda Seçim Sonuçlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement