İzmir Bilişim Günleri Zirvesi Teknolojiye Işık Tuttu - Son Dakika
Yerel

İzmir Bilişim Günleri Zirvesi Teknolojiye Işık Tuttu

İzmir Bilişim Günleri Zirvesi Teknolojiye Işık Tuttu

İnternet üzerinden iletişim teknolojilerinin ele alındığı İzmir Bilişim Günleri Zirvesi pek çok yenilik hakkında teknolojiye ışık tuttu.

27.05.2016 07:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternet üzerinden iletişim teknolojilerinin ele alındığı İzmir Bilişim Günleri Zirvesi pek çok yenilik hakkında teknolojiye ışık tuttu.

Ege Üniversitesi Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü ve MÜSİAD İzmir Şubesi Bilgi teknolojileri Sektör Kurulu iş birliğinde "İnternet Üzerinden İletişim Teknolojileri" konulu İzmir Bilişim Günleri Zirvesi yapıldı. Ege Üniversitesi Uluslararası Bilgisayar Enstitüsü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa MÜSİAD İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı ve Kontrol Bilgi Sistemleri Genel Müdürü A. Kadir Uçar, Turkcell Teknoloji Yöneticisi Çağrı Genç, Empatiq İletişim Teknolojileri Genel Müdürü Aykut Sağlam, Microsoft Geliştirme Yöneticisi Onur Koç katıldı.

TÜRKİYE'DE İLK

Katılımcılara pek çok konuda bilgiler verildiğini belirten Uçar, tematik olarak internet üzerinden iletişim tekniklerinin konuşulduğu bir zirve olduğunu kaydetti. Bürokratlar, işadamları, akademisyenler ve üniversiteli öğrencilerinin katılım gösterdiği zirvenin tekrarını yapacaklarını belirten Uçar, Türkiye'de ilk defa gerçekleştirdiklerini söyledi. Zirve ile hem eksikliklerini hem de ileride neler yapabileceklerini gördüklerini belirten Uçar, katılımcıların ve paydaşların sayısının artırıldığı bir zirvenin gerçekleşeceğini dile getirdi.

DOLANDIRILMAYA KARŞI YENİ TAHSİLAT YÖNTEMİ

Kendi alanında katılımcılara kredi kartıyla yapılan dolandırıcılığa karşı geliştirilen yeni tahsilat sisteminin ayrıntıları hakkında bilgiler veren Uçar, "İnternet üzerinden iletişimde internet üzerinden yapılan kredi kartı ödemeleri ile ilgili güvenlikli tahsilat yöntemlerini anlattık. Vatandaşlarımızın karşılaştıkları dolandırıcılık gibi sorunlara karşı güvenli bir tahsilat yöntemi geliştirdik. İnternet üzerinde hiçbir data kaydı kredi kartı kaydı olmayan bir sistem geliştirdik" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Bilişim Günleri Zirvesi Teknolojiye Işık Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement