İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı

Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT'un faaliyet raporu onaylandı.

19.04.2014 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü'nün faaliyet raporu kabul edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı üçüncü olağan meclis toplantısında görüşülen İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğu ile kabul edildi.

Mecliste eleştirilere yanıt veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ihaleleri alan müteahhitlerin hiçbirini tanımadığını, yaptıkları ihalelerde kartvizitin geçmeyeceğini belirtti.

Ekibine ilişkin söylentilere değinen Kocaoğlu, "Bu ekip namuslu, şereflidir. Bu ekip dolandırıcı değildir. Bu ekip adam gibidir. Türkiye'de hiçbir kurumun üstünden geçmeyen silindir bizim belediyenin üstünden geçti. Ama burada, karşınızda alnımızın akıyla duruyoruz. Bu ekip böyle bir ekip" dedi.

"Metro projelerini bakanlığa niye vermediniz" yönündeki eleştirilere de yanıt veren Kocaoğlu, bakanlığa Üçkuyular- Narlıdere, Halkapınar-Otogar ile Üçyol- Tınaztepe projelerini verdiklerini, 4 yıldır bu işe başlanmadığını öne sürdü.

Konuşmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 2013 yılı faaliyet raporu, AK Parti'nin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement