İzmir Büyükşehir Belediyesi Önünde Duygusal Veda - Son Dakika
Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi Önünde Duygusal Veda

İzmir Büyükşehir Belediyesi Önünde Duygusal Veda

İzmir'de 23 Nisan Cumartesi günü evinde yaşamını yitiren Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü 52 yaşındaki Azad Fazla için Büyükşehir Belediyesi binası önünde tören düzenlendi.

25.04.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de 23 Nisan Cumartesi günü evinde yaşamını yitiren Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü 52 yaşındaki Azad Fazla için Büyükşehir Belediyesi binası önünde tören düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, Fazla'nın kendisi üzerinde, işçi mücadelesinde ve siyasette emekleri olduğunu söyledi.

İzmir'de daha önce Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Ege Bölge Temsilciliği de yapan 2012 yılında AK Parti'ye geçen, bu ay İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü olan Azad Fazla, 23 Nisan Cumartesi günü yalnız yaşadığı evinde hayatını kaybetti. Şeker hastası olan, kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen Fazla için ilk tören görev yaptığı Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleşti. Törene, Fazla'nın çocukları Furkan ve Elvan Fazla, babası Cemil Fazla, kardeşleri ve diğer aile fertlerinin yanısıra AK Parti İzmir milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, CHP İzmir milletvekili Ali Yiğit, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP ve AK Partili ilçe belediye başkanları AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, meclis üyeleri DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı da katıldı.

Fazla için okunan duadan sonra AK Parti İl Başkanı Bülent Delican yaptığı konuşmada İzmir'in önemli bir değerini kaybettiğini söyledi. Delican, "Azad Ağabey İzmir sevdalısı, dik duran, aldığı görevi fazlasıyla yapan, saygısı ve çalışkanlığıyla bilenen bir insandı. Ailesine büyük bir onur bıraktı" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise uzun yıllar birlikte çalıştığı Fazlı'yı genç yaşta yitirmenin acısını yaşadığını söyledi. İzmir'de kendisi için 'Dürüst başkan' imajı düşüncesinin de Fazla'ya ait olduğunu belirten Kocaoğlu, "Bir sabah yola çıktığında 'Dürüst başkan- İzmir Sivil Toplum Platformu' yazılı afişlerle karşılaştım. Bunu yapanın Fazla olduğunu öğrendik. Ben de böyle bir emeği var. İşçi mücadelesinde, siyasette emeği var. Genç yaşta kaybettik. Ailesine başsağlığı diliyorum. Acımız büyük. Aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Fazla'nın cenazesi omuzlara alınarak cenaze aracına yerleştirildi. Daha sonra Karabağlar Belediyesi önünde bir tören düzenlendi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Büyükşehir Belediyesi Önünde Duygusal Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement