İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Evren İçin "Futbol Baba Mirası" - Son Dakika
Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Evren İçin "Futbol Baba Mirası"

İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Evren İçin "Futbol Baba Mirası"

İzmir Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Evren Uyanık, futbol sevgisiyle yeşil sahalarda harikalar yaratıyor.

23.01.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyespor Ampute Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Evren Uyanık, futbol sevgisiyle yeşil sahalarda harikalar yaratıyor.

Uzun yıllar Bucaspor formasını giymiş ve 2 kez gol krallığı yaşamış eski futbolculardan Nail Uyanık'ın oğlu olan Evren, doğuştan gelen engeline aldırmadan meşin yuvarlağın peşine düşüp, ampute futbolunun en başarılı isimleri arasına girmeyi başardı. Ampute Futbol 1'inci Ligi 2'nci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren İzmir Büyükşehir Belediyespor'un savunmasında görev yapan Evren Uyanık, şampiyonluk hayaliyle yanıp tutuşuyor.

Futbola başladığı Altay'da 3 sezon forma giydikten sonra 2011-12'de Pendik Engelliler'e transfer olan Evren, 3 sezondur İzmir BŞB'nin başarısı için ter döküyor. Müzisyenlik de yapan usta oyuncu, "Futbol, bana ailemden kalan bir miras. Babamın Buca Stadı'ndaki maçlarını izleyerek başlayan bu sevgi, sonunda beni yeşil sahalara taşıdı" dedi.

Sadece futbolla ilgilenmediğini, engelli vatandaşlara ulaşmak için de çalışmalar yaptıklarını ifade eden Evren Uyanık, "Engellilerin evlerden çıkıp sosyal hayata karışması bizim için en büyük mutluluk kaynağı" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Büyükşehir Belediyesporlu Evren İçin 'Futbol Baba Mirası' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement