İzmir Buz Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika
Spor

İzmir Buz Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak

İzmir Buz Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak

Dünya Sürat Pateni Şampiyonası ile Dünya Buz Hokeyi grup maçları, 2015 yılında İzmir'in ev sahipliğinde yapılacak.

20.08.2014 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Buz Sporları Salonu, gelecek yıl iki büyük organizasyona ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2010 yılında hizmete açtığı İzmir Buz Sporları Salonu, 2012 ve 2013 yıllarında ev sahipliği yaptığı U20 Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası'ndaki başarılı organizasyonların ardından bu alanda daha büyük organizasyonlara hazırlanıyor.

Uluslararası Sürat Pateni Federasyonunun (ISU) aldığı kararla 2015 Şubat ayında Dünya Sürat Pateni Şampiyonasının düzenleneceği İzmir Buz Sporları Salonu, nisan ayında da Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonunca (IIHF) Türkiye, Güney Kore, Lüksemburg, Hong-Kong, Birleşik Arap Emirlikleri, Gürcistan ve Bosna-Hersek'in katılımya düzenlenecek Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası grup maçlarına ev sahipliği yapacak.

-Salonda bakım çalışmaları sürüyor

Öte yandan buz sporlarının iki büyük organizasyonuna sahne olacak salon, her yıl uygulanan periyodik bakım çalışmasıyla ilk günkü halini koruyor.

Yılın 10 ayı buz sporlarına hizmet veren salonda, bu yıl temmuz ayında başlayan ve 1 Eylül'de tamamlanacak bakım çalışmalarında, salon çatısı, iklimlendirme ve havalandırma sistemleri ile küp ekran, ses sistemi ve soyunma odalarının bakımı yapıldı, zarar gören boordlar yenilendi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İzmir Buz Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement