İzmir CHP'de Kongre Heyecanı (4) - Son Dakika
Güncel

İzmir CHP'de Kongre Heyecanı (4)

İzmir CHP\'de Kongre Heyecanı (4)

Yumruklar SIKILDI, KÜRSÜYE YÜRÜNDÜ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kontenjan milletvekillerine hedef alan sözlerine üzerine kürsüye çıkan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, cevap verdi.

20.12.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yumruklar SIKILDI, KÜRSÜYE YÜRÜNDÜ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kontenjan milletvekillerine hedef alan sözlerine üzerine kürsüye çıkan CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, cevap verdi. Özkan'ın şu konuşması salondaki tansiyonu yükseltti:

"Ben 6 yıl cezaevinde yattım, evet ben kontenjandan geldim. Aziz Bey sana soruyorum; hangi önseçimden çıktın geldin? Böyle başarılı işler yapmış bir kişinin böyle bir açıklamasını kınıyorum 40 yıllık arkadaşınızı il başkanı yapmak için bunları konuşmanızı kınıyorum. Sayın Kocaoğlu bu açıklamalarınızla nasıl olur da Genel Merkez'in iradesini ayaklar altına alırsınız" dedi.

Özkan'ın bu sözleri üzerine bazı partililer, kürsüye çıkarak Özkan'a tepki gösterdi. Özel güvenlik görevlileri kürsünün önünde önlem aldı. Salondakiler, 'İzmir Azizdir, Aziz kalacak' sloganı attı. Bunun üzerine Özkan, 'İzmir CHP'dir, CHP kalacak' dedi. Bu slogan üzerine salon gerildi. Yumruklarını sıkıp kürsüye ilerleyenler de oldu, oturduğu koltuktan tepki gösterenler de. Kavga çıkması sağduyulu partililerin araya girmesiyle önlendi. Mevcut CHP İl Başkanı Bedri Serter sahneye çıkarak, partilileri sakinleştirmeye çalıştı. Divan Başkanı Bülent Tezcan, kongreye 10 dakika ara verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir CHP'de Kongre Heyecanı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement