İzmir'de 10 Yıllık Polis Memuru İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

İzmir'de 10 Yıllık Polis Memuru İntihar Etti

Hastanede adrenalin yetmezliğinden dolayı tedavi altında bulunan polis memuru Cesur Y., altıncı kattan atlayarak intihar etti.

16.08.2015 07:04  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde adrenalin yetmezliğinden dolayı tedavi altında bulunan polis memuru Cesur Y. (30) altıncı kattan atlayarak yaşamına son verdi.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre adrenalin yetmezliğinden dolayı tedavi altında olan polis memuru Cesur Y. hastanenin altıncı katından atladı.

10 YILLIK POLİS MEMURU

Yaklaşık on yıllık polis memuru olan ve annesi ile yaşadığı öğrenilen Cesur Y.'nin atladığını gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları ilk müdahalenin ardından Cesur Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cesur Y.'nin cesedi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İzmir\'de 10 Yıllık Polis Memuru İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de 10 Yıllık Polis Memuru İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ttt: Bu sartlarda hangi polisin psikolojisi iyi olabilir.ah mudurler yatacak yeriniz yok.Hakkim size helal degil 70 4 Yanıtla
  • HPG: Kesin pkk yapmıştır 3 34 Yanıtla
  • Vatandas : Birde polisler neden intihar eder diye bi komisyon kurun ya 24 0 Yanıtla
  • muro: Tayip yuzunden atlamis 11 10 Yanıtla
  • ankaralı: polisler ve otobüs şoförleri nin işleri zor Allah yardımcıları ols 17 3 Yanıtla
  • HPG: Nasıl olmuş 1 18 Yanıtla
  • xxx: ulan odun senin için ölecek polisin aklına şaşarım.. 11 0 Yanıtla Türkiye öğretim üyesi: Odun denilen arkadas bu adamlar seni korurken sana sormuyo ne gerekiyo sa onu yapıyo guvenligi saglamak ancak siddetle olur korkusu olmayan kimse kimseden cekinmez bak almanya amerika ya polislerin vur yetkisi var hic bi olay falan yok ama size geldimi biber gazı na bile hayir helal olsun valla 10 3
  • tah: allah rahmet etsin 10 0 Yanıtla
  • Aa: Odun adam adını iyi biliyorsun 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...


Advertisement