İzmir'de AK Parti İlçe Binası Önüne Ses Bombası Atıldı - Son Dakika
Güncel

İzmir'de AK Parti İlçe Binası Önüne Ses Bombası Atıldı

İzmir\'de AK Parti İlçe Binası Önüne Ses Bombası Atıldı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, AK Parti binası önünde ses bombası patladı.

25.07.2015 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, AK Parti binası önünde ses bombası patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bugün saat 22.00 sıralarında, Orhan Şaik Gökyay Sokak'ta bulunan Karşıyaka AK Parti ilçe binasına, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ses bombası attı. Binanın önündeki AK Parti tabelası büyük bir gürültü ile patladı. Gürültü ile evlerinde oturan mahalli sokağa çıktı. AK Parti ilçe binasında görevli polisler sesler üzerine hareketlendi. Sokağa çıkan polis kimseyi göremezken olay yeri etrafında güvenlik önlemi alıp kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nden ekipler geldi. Bomba imha uzman ekipleri sinyal kesici jammer ile olay yerinde olası bir patlama için önlem aldı. Uzman ekipler olay yeri etrafında incelemelerde bulunarak delil topladı.

MİLLETVEKİLİ DENİZLİ SES BOMBASI DEDİ

Öte yandan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, Twitter'dan attığı mesajda "AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığımız önündeki patlamanın ses bombası olduğu belirlendi. İzmir ve Karşıyaka ilçemize geçmiş olsun" dedi. Öte yandan olaya şahit olan taksici Nezih Tuncer, "Yazıhanede sıra beklerken hemen 100 metre ilerimde olan AK Parti İlçe binası önünde büyük bir patlama meydana geldi. Toz bulutu çıktı. Sokakta kimseyi göremedim. Sokakta kimsenin olmaması büyük bir faciayı engelledi. Daha sonrada görevli polisler patlama sonrası sokağa çıktı" dedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de AK Parti İlçe Binası Önüne Ses Bombası Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement