İzmir'de Alacak Cinneti 2 Ölü Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

İzmir'de Alacak Cinneti 2 Ölü Haberine Ek

İzmir\'de Alacak Cinneti 2 Ölü Haberine Ek

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, alacak yüzünden çıktığı belirtilen tartışmada, cinnet getiren 59 yaşındaki K.D. (Kenan Demir), aynı otomobilde bulunduğu, ortağı olduğu öğrenilen aynı yaştaki Şeref Çelik ve ve onun arkadaşı 50 yaşındaki Turgut Çığır'ı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü.

17.08.2014 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, alacak yüzünden çıktığı belirtilen tartışmada, cinnet getiren 59 yaşındaki K.D. (Kenan Demir), aynı otomobilde bulunduğu, ortağı olduğu öğrenilen aynı yaştaki Şeref Çelik ve ve onun arkadaşı 50 yaşındaki Turgut Çığır'ı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. İntihara teşebbüs eden K.D. silah tutukluk yaptığı için kendisine bıçakla zarar verdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan K.D.'nin üzerinden üzerinde, Bu pislikler beni mahvetti, iflasa sürükledi. İnsanların yüzüne bakamaz hale geldim. Bu yaşta 450-500 bin TL'yi çalışarak ödeyemem. O yüzden bunları da kendimi de öldüreceğim, herkesten özür dilerim yazılı not bıraktı. Kemalpaşa'daki işyerinde çelik konstrüksiyon K.D.'nin, Şeref Çelik ile ortak iş yaptığı, Çelik ile arkadaşı Çığır'ın kendisini yüklü miktarda borca soktuklarını öne sürdüğü öğrenildi. Çığır'ın ise Karabağlar İlçesi'nde toptan malzeme satışı yaptığı bildirildi. Bu arada Çelik ile Çığır'ın cansız bedenleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. K.D.'nin ise tedavisinin sürdüğü kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Alacak Cinneti 2 Ölü Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • guzelizmir: Allah kimseyi sasirmatsinda, isinide bozmasin, gercekten bir insanin kendisiyle verdigi onur savasi cogu zaman hep boyle hazin bitmistir, tanri gunahlarini affetsin. . . . 3 0 Yanıtla

Advertisement