İzmir'de Asayiş Olayları - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Asayiş Olayları

İzmir\'de Asayiş Olayları

Buca ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 9 bin 168 paket kaçak sigara ile 48 gram esrar, 4 içimlik esrar maddesi ve 87 uyuşturucu hap ele geçirildi, 8 kişi gözaltına alındı Kesinleşmiş hapis cezası bulanan 1 kişi yakalandı, hırsızlık şüphesiyle aranan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

16.10.2014 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Buca ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 9 bin 168 paket kaçak sigara ile 48 gram esrar, 4 içimlik esrar maddesi ve 87 uyuşturucu hap ele geçirildi, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı, hırsızlık şüphesiyle aranan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'nce yapılan çalışmalar sonucu operasyon düzenlendi. Operasyonda değişik markalarda 9 bin 168 kaçak sigara, kamyonette gizlenmiş 48 gram esrar ve 4 içimlik esrar maddesi ile 87 uyuşturucu hap ele geçirildi, 8 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından 5 şüpheli ifadesi alındıktan sonra, 3 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Operasyonda, "Uyuşturucu madde satın almak veya kullanmak" ile Foça Asliye Ceza Mahkemesi'nce "Hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçlarından 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulanan R.K. yakalandı. R.K. sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Ev ve otomobillerden hırsızlık şikayeti üzerine çalışma yapan polis ekipleri güvenlik kamerası kayıtlarından tespit ettiği şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir'de Asayiş Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement